0

Popis
Cenově zvýhodněná sada 1+1

Filetovací nůž vám umožní snadno a rychle vytvořit filety (jednotlivé porce) ryby nebo třeba kuřecího masa. Lehce oddělíte jemné rybí maso od kůže nebo od kostí bez porušení struktury masa a beze velkých ztrát. Filetovací nože mají úzkou a dlouhou čepel, která je flexibilní (pružná), a tak se s nimi skvěle pracuje.

  

Typ nože: evropského typu

Určení: filetovací

Délka čepele: 218 mm

Celková délka: 351 mm

Hmotnost: 161 g

Materiál čepele: nerezová ocel

Značka materiálu čepele: AUS-8

Tvrdost: 58 HRc

Povrch čepele: nepotažená

Ostření čepele: Pro +

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická

Materiál rukojeti: plast G-10

Barva rukojeti: černá


Steakový nůž patří mezi servírovací pomůcky. Počet nožů tohoto typu, které se pokládají na stůl, odpovídá počtu hostů. Stejně jako každý běžný steakový nůž, také nůž z řady Samura MO-V se používá pro krájení porcí masa na talířích.

Délka čepele tohoto nože je srovnatelná s průměrnými velikostmi steaků. Tenká čepel umožňuje rychlé proniknutí nože do masa, aniž by přitom docházelo ke stlačení kousku masa a tím k vymačkávání šťávy. Nože s hladkým ostřím se používají pro krájení málo či středně propečených steaků.

Typ nože: nůž evropského typu

Určení: steakový

Délka čepele: 120 mm

Celková délka: 235 mm

Hmotnost: 155 g

Materiál čepele: nerezová ocel

Značka materiálu čepele: AUS-8

Tvrdost: 59 HRc

Povrch čepele: nepotažená

Ostření čepele: Pro +

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická

Materiál rukojeti: G10

Barva rukojeti: černá

Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel

 

Technické charakteristiky
Čístá váha: 0,161 kg
Materiál čepele: AUS-8
Délka čepele: 21.80cm
Délka celého nože: 35.10 cm
Materiál rukojeti: G10
Nože podle použití: Vykosťovací nůž