0

Filetovací nůž Seburo SUBAJA II Damascus 200mm + Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 90mm

Damaškový
Tip na dárek
AKCE 1+1
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
Filetovací nůž Seburo SUBAJA II Damascus 200mm + Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 90mm
Popis
Cenově zvýhodněná sada 1+1

Zajímavý příklad plátkovacího nože z damašské oceli.

Úzká a dlouhá čepel nože umožní přesně nakrájet plátky a malé kousky ze salámu, sýra nebo masa na sendviče. Také umožní nakrájet na plátky čerstvé nebo solené ryby na výrobu sushi a sashimi. Dokonce lze nakrájet tenké plátky z velkých kusů potravin – právě díky nástroji z damašské oceli ani toto nebude problém.

Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

 

Typ nože: evropského typu

Určení: filetovací

Délka čepele: 200 mm

Celková délka: 330 mm

Hmotnost: 187 g

Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

Značka materiálu čepele: VG-10

Tloušťka čepele: 2,1 mm

Tvrdost: 60 HRc

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

Barva rukojeti: hnědá


Za nejmenší kuchyňský nůž je považován nůž na zeleninu (patří do „trojice kuchyňských nožů"). Jeho velikost se považuje za nejvhodnější pro čištění a krájení ovoce nebo zeleniny na saláty, polévku nebo do gulášů. Malá čepel jemně a přesně odstraní slupku a špička pak pomůže s odstraněním různých drobných závad.

Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

 

Typ nože: evropského typu

Určení: na ovoce a zeleninu

Délka čepele: 90 mm

Celková délka: 210 mm

Hmotnost: 125 g

Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

Značka materiálu čepele: VG-10

Tloušťka čepele: 1,9 mm

Tvrdost: 60 HRc

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

Barva rukojeti: hnědá

Technické charakteristiky
Čístá váha: 0,125 kg
Materiál čepele: Damscenská ocel
Délka čepele: 20.00cm
Délka celého nože: 33.00 cm
Materiál rukojeti: dřevo Pakka
Nože podle použití: Porcovací nůž
V dárkovém balení: Ano