0

Filetovací nůž Seburo SUBAJA II Damascus 200mm + Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
Filetovací nůž Seburo SUBAJA II Damascus 200mm + Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm
Číslo produktu: 55119+55118
Váha dodávky: 0,95 kg

4690,-  Ušetříte: 470,-
4220,- s DPH
Hlídat dostupnost - Filetovací nůž Seburo SUBAJA II Damascus 200mm + Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm
Chci být informován až bude zboží skladem

*

Vyprodáno
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/400
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/400
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/400 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/400. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
1045 Kč
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II Red
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II Red
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II Red Ostřič nožů V-Sharp Classic II Chrome je nejnovější model ostřiče V-Sharp, který kombinuje tradici prvního ostřiče V-Sharp Classic s flexibilitou výrobku V-Sharp Extreme Edge - změna úhlu broušení vysunutím a zaklapnutím brusné tyče. Tato varianta je nyní dostupná v atraktivní povrchové úpravě v červené barvě. Veškeré další specifikace a popisy u modelu V-Sharp Classic II Black. Hlavní rysy ostřiče V-Sharp Classic II: - 3 nastavitelné úhly (20, 25 a 30 stupňů), které díky unikátní...
1460 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/600
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/600
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/600 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/600. Jedna strana se zrnitostí 600 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 2000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
1140 Kč

Varianty:
Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Nůž na ovoce a...
Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Nůž na ovoce a... 3590 Kč
Kuchyňský univerzální nůž Seburo SUBAJA Damascus 130mm + Santoku...
Kuchyňský univerzální nůž Seburo SUBAJA Damascus 130mm + Santoku... 3725 Kč
Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Vykosťovací nůž...
Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Vykosťovací nůž... 4130 Kč
Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Šéfkuchařský nůž...
Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Šéfkuchařský nůž... 4900 Kč

  • Technické charakteristiky
    Materiál čepele: Damscenská ocel
    Délka čepele: 20 cm
    Délka celého nože: 33 cm
    Materiál rukojeti: dřevo Pakka
    Nože podle použití: Porcovací nůž
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Zajímavý příklad plátkovacího nože z damašské oceli.

    Úzká a dlouhá čepel nože umožní přesně nakrájet plátky a malé kousky ze salámu, sýra nebo masa na sendviče. Také umožní nakrájet na plátky čerstvé nebo solené ryby na výrobu sushi a sashimi. Dokonce lze nakrájet tenké plátky z velkých kusů potravin – právě díky nástroji z damašské oceli ani toto nebude problém.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

     

    Typ nože: evropského typu

    Určení: filetovací

    Délka čepele: 200 mm

    Celková délka: 330 mm

    Hmotnost: 187 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,1 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Barva rukojeti: hnědá


    Tradiční japonský nůž Santoku se používá ke krájení, sekání a drcení různých druhů potravin. Santoku lze označit jako jistý druh nám známého evropského nože „Chef“, jeho japonský název lze interpretovat jako „tři dobré věci“. Santoku nůž Seburo se hodí pro práci prakticky se všemi druhy potravin, hravě si poradí s masem a s rybami, stejně jako se zeleninou a s ovocem.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

    Typ nože: tradiční japonský

    Určení: Santoku (šéfkuchařský)

    Délka čepele: 190 mm

    Celková délka: 320 mm

    Hmotnost: 187 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,2 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Barva rukojeti: hnědá

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-4 z 6
1 2 2
Akce!
Tip na dárek
-16%
Skladem (>5 ks)
1245 Kč
1045  s DPH
Akce!
Tip na dárek
-16%
Skladem (>5 ks)
1350 Kč
1140  s DPH
Skladem (1 ks)
 
1099  s DPH
Akce!
Bestseller
Tip na dárek
-6%
Skladem (>5 ks)
1549 Kč
1460  s DPH