Cenově zvýhodněná sada 1+1
Kuchyňský sekáček na maso
Kuchyňský sekáček k přesekávání kostí, který pochází z řady MO-V, je účinným pomocníkem při pracích v kuchyni, které vyžadují větší sílu. Široká čepel tohoto nástroje si lehce poradí s menšími kostmi, se šlachami, s chrupavkami i svalovými tkáněmi. S pomocí tohoto nástroje lze rozdělit kuře, krůtu nebo králíka na porce a rybu rozdělit na filety; snadno s ním lze také oddělit rybí hlavu.
Díky velkému úhlu ostří (40°), dobře vymyšlené geometrii ostré čepele a také masivnímu provedení může tento nástroj těžkou práci v kuchyni značně ulehčit. Navíc vhodně vymyšlená oválná rukojeť tohoto nástroje umožňuje dosáhnout naprosté přesnosti při práci.
Typ nože: nůž evropského typu
Určení: sekáček
Délka čepele: 180 mm
Celková délka: 310 mm
Hmotnost: 356 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 59 HRc
Povrch čepele: nepotažená
Ostření čepele: Pro +
Typ ostří: rovnoměrný
Forma ostření: symetrická
Materiál rukojeti: G10
Barva rukojeti: černá
Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel
Tento univerzální nůž, dlouhý 125 mm, lze použít jak v domácnostech, tak také v profesionálních kuchyních.
Velice užitečným prvkem je kovová výztuž, která zajišťuje potřebnou hygienu při práci. Pevná čepel z oceli, obsahující molybden a vanadium (optimální tvrzení 59 HRC), nejen úspěšně odolává korozi, ale dokáže také dlouhou dobu udržet ostří v bezvadném stavu.
Ergonomická rukojeť, vyrobená z vláknitého skelného vlákna G-10, je především velmi odolná. Navíc dokáže odolat mechanickému namáhání, vlhkosti a vysokým teplotám.
Typ nože: nůž evropského typu
Určení: univerzální
Délka čepele: 125 mm
Celková délka: 235 mm
Hmotnost: 82 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 59 HRc
Povrch čepele: nepotažená
Ostření čepele: Pro +
Typ ostří: rovnoměrný
Forma ostření: symetrická
Materiál rukojeti: G10
Barva rukojeti: černá
Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel