0

Loupací nůž Seburo HOKORI Damascus 90mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI Damascus 230mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
Loupací nůž Seburo HOKORI Damascus 90mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI Damascus 230mm
Číslo produktu: 55137+55131
Váha dodávky: 0,64 kg

4490,-  Ušetříte: 450,-
4040,- s DPH
Skladem v eshopu: 3 ks
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/400
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/400
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/400 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/400. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
1045 Kč
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II ELITE Red s dřevěným...
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II ELITE Red s dřevěným...
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II ELITE Red s dřevěným... V-Sharp Classic II ELITE Red - kladívkově červený s dřevěným podstavcem. Ostřič V-Sharp Classic II ELITE Red je nová verze ostřiče typu Classic II. Série ELITE jsou ostřiče na dřevěném podstavci, který zákazníci oceňovali u starého Classicu. Pro větší stabilitu je nyní podstavec ještě širší - 15 cm, na délku má 20 cm a je opatřený protiskluzovými nožkami. Z důvodu skladnosti se celá sada dodává nesmontovaná s připravenými šrouby, kterými ostřič na podstavec jednoduše připevníte. Nová série...
1729 Kč
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II Black
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II Black
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II Black Ostřič nožů V-Sharp Classic II je nejnovější model ostřiče V-Sharp. Samozřejmostí je brousící systém V-Sharp, který zachovává stálý nastavený úhel a pomocí kalibrovaných pružin stálý tlak. Úhel je možné nastavit na tři hodnoty  20, 25 a 30° podle účelu používání a druhu čepele broušeného nože. Nastavení úhlů je jednoduché, bez šroubování - brusná tyč se v horní části vyklapne, zasune se do zářezu ve spodní části - podle požadovaného úhlu a opět zaklapne nahoře. Vodič čepele se nastavuje...
1549 Kč

Varianty:
Loupací nůž Seburo HOKORI Damascus 90mm + Šéfkuchařský nůž...
Loupací nůž Seburo HOKORI Damascus 90mm + Šéfkuchařský nůž... 3590 Kč
Loupací nůž Seburo HOKORI Damascus 90mm + Šéfkuchařský nůž...
Loupací nůž Seburo HOKORI Damascus 90mm + Šéfkuchařský nůž... 3680 Kč
Loupací nůž Seburo HOKORI Damascus 90mm + Santoku nůž Seburo...
Loupací nůž Seburo HOKORI Damascus 90mm + Santoku nůž Seburo... 3885 Kč
Loupací nůž Seburo HOKORI Damascus 90mm + Šéfkuchařský nůž...
Loupací nůž Seburo HOKORI Damascus 90mm + Šéfkuchařský nůž... 4040 Kč
Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm +...
Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm +... 4940 Kč
Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm +...
Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm +... 5030 Kč
Santoku nůž Seburo HOKORI Damascus 180mm + Šéfkuchařský nůž...
Santoku nůž Seburo HOKORI Damascus 180mm + Šéfkuchařský nůž... 5235 Kč

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,295 kg
    Materiál čepele: Damscenská ocel
    Délka čepele: 9 cm
    Délka celého nože: 21 cm
    Materiál rukojeti: Olivové dřevo
    Nože podle použití: Nože na zeleninu
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Loupací nůž Seburo HOKORI z japonské damaškové oceli.

    Ucelená řada Seburo HOKORI, kterou vřele doporučujeme zapáleným domácím kuchařům, obsahuje také tento skvělý loupací nůž. Jak jeho název napovídá, je určen primárně k loupání ovoce a zeleniny. Nejste-li tedy kamarádi s klasickou škrabkou, tak je to určitě ta správná volba.

    Loupací nůž Seburo HOKORI má zkrácenou čepel a specifický tvar, což se hodí zvláště při práci s ovocem a zeleninou nepravidelných tvarů. Je vyrobený z vysoce kvalitní damaškové japonské oceli. Pohodlná rukojeť evropského typu je z přírodního olivového dřeva a snadno se drží. Máte-li tedy stejně jako my slabost pro prověřenou tradici v moderním kabátě, oceníte jeho jedinečné vlastnosti.

    V loupacím noži Seburo HOKORI se elegantně snoubí evropská a japonská tradice i klasické a moderní materiály. Vzniká tak jedinečná kombinace, kterou si prostě zamilujete.

    Délka rukojeti:        100 mm
    Délka čepele:          90 mm
    Celková délka:        210 mm
    Hmotnost:               75 g

    Čepel loupacího nože Seburo HOKORI je silná 2 mm. Je vyrobená ze 67 vrstev damaškové oceli s tvrdostí 60 HRC, jádro je zhotovené z nerezové japonské oceli AUS-10+ od firmy Aichi Steel Corporation. Díky této kombinaci je nůž velmi odolný a má vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez, takže budete mít veškeré úkony pod kontrolou. Tento nůž přináší ještě další výhodu navíc – a to zkrácenou a speciálně tvarovanou čepel určenou k loupání, čištění a vykrajování všech druhů zeleniny a ovoce. A je naprosto neocenitelným pomocníkem při práci se surovinami kulatého tvaru. 

    Elegantní rukojeť evropského typu je příjemná do ruky a je vyrobená z olivového dřeva, což je ekologický a velmi odolný materiál s dlouhou životností. Navíc jde opět, podobně jako u damaškové oceli, o tisíce let starý materiál prověřený léty používání v kuchyních po celém světě. Vyžaduje sice občasnou údržbu, ale díky modernímu zpracování dřeva se jí není třeba obávat. Kovová podložka čepele osazená v rukojeti zabraňuje hromadění skvrn a nečistot na rukojeti, čímž se zvyšuje hygiena a snadnost údržby celého nože.

    Doporučení a údržba:

    Nůž jako celek:

    Loupací nůž Seburo HOKORI z damaškové oceli nikdy nemyjte v myčce na nádobí.
    ✅ Po použití nůž ručně umyjte a ihned osušte, případně i potřete olejem. Jinak by částečky na ostří nože mohly začít korodovat a zanechat na noži nevzhledné skvrny.
    ✅ Nepoužívejte vykosťovací nůž z damaškové oceli ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
    ✅ Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.   
    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem nebo nárazem.
    ✅ Pokud víte, že nůž z damaškové oceli nebudete delší dobu potřebovat, je vhodné jej potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
    ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

    Údržba rukojeti:

    Rukojeť z olivového dřeva vyžaduje občasnou péči. Dřevo je živý materiál, a proto k němu tak musíme přistupovat. I když je řádně vyschlé, reaguje na změnu vlhkosti, takže může docházet k jeho zkroucení nebo i prasknutí. Těmto změnám lze předejít dodržováním dvou jednoduchých zásad:

    ✅ Před prvním použitím doporučujeme rukojeť důkladně potřít olivovým či slunečnicovým olejem. Tím se zlepší její přirozená odolnost proti vlhku. Olej naneste na celý povrch a po chvíli setřete nevstřebané množství ubrouskem.
    ✅ Při pravidelném používání a mytí doporučujeme ošetření olejem občas zopakovat.

    Ostření nože

    Ostří nože je rovnoměrné, evropského typu. Ostření se tedy provádí symetricky, s úhlem 15° na stranu. Na broušení doporučujeme používat ocílku.

    Loupací nůž Seburo HOKORI je jedinečný produkt, který vám bude při troše péče výborně sloužit celá léta. Každý nůž je zabalen v krásné krabičce, takže dárkové balení máte vyřešeno a můžete jej směle věnovat někomu blízkému. Anebo si jej klidně nechte pro sebe a uvidíte, že kuchyňskou škrabku již nevezmete do ruky!


    Nůž šéfkuchaře Seburo HOKORI Damascus 230mm evropského typu z japonské oceli:

    Ač je v názvu nože slovo „šéfkuchař“, vřele doporučujeme nejen tento, ale celou řadu Seburo HOKORI také zapáleným domácím kuchařům. Máte-li stejně jako my slabost pro prověřenou tradici v moderním kabátě, tak kdybyste si měli pořídit pouze jeden nůž z damaškové oceli (damascus steel), určitě si kupte tento. Jde totiž o všestranný a praktický nůž pro práci se všemi typy potravin.

    Seburo HOKORI je pohodlný nůž s délkou čepele 230 mm vyrobený z vysoce kvalitní damaškové oceli. Rukojeť je z přírodního olivového dřeva. Protože jde o nůž v evropském stylu, má i charakteristický oboustranný výbrus, čili práce s ním vám půjde ihned od ruky.

    V kuchařském noži Seburo HOKORI Damascus 230mm se elegantně snoubí evropská a japonská tradice i klasické a moderní materiály. Vzniká tak jedinečná kombinace, kterou si prostě zamilujete.

    Délka rukojeti:        120 mm
    Délka čepele:          230 mm
    Celková délka:        350 mm
    Hmotnost:               220 g

    Čepel kuchařského nože Seburo HOKORI Damascus 230mm je silná 2,1 mm. Je vyrobená ze 67 vrstev damaškové oceli s tvrdostí 60 HRc, jádro je zhotovené z nerezové japonské oceli AUS-10+ od firmy Aichi Steel Corporation. Díky této kombinaci je nůž velmi odolný a má vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez, takže budete mít veškeré krájení a řezání pod kontrolou.

    Elegantní rukojeť evropského typu je příjemná do ruky a je vyrobená z olivového dřeva, což je ekologický a velmi odolný materiál s dlouhou životností. Navíc jde opět, podobně jako u damaškové oceli, o tisíce let starý materiál prověřený léty používání v kuchyních po celém světě. Vyžaduje sice občasnou údržbu, ale díky modernímu zpracování dřeva se jí není třeba obávat. Kovová podložka čepele osazená v rukojeti zabraňuje hromadění skvrn a nečistot na rukojeti, čímž se zvyšuje hygiena a snadnost údržby celého nože.

    Doporučení a údržba:

    Nůž jako celek:

    ✅ Nůž šéfkuchaře Seburo HOKORI Damascus 230mm z damaškové oceli nikdy nemyjte v myčce na nádobí.
    ✅ Po použití nůž ručně umyjte a ihned osušte, případně i potřete olejem. Jinak by částečky na ostří nože mohly začít korodovat a zanechat na noži nevzhledné skvrny.
    ✅ Nepoužívejte kuchařský nůž z damaškové oceli ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
    ✅ Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem nebo nárazem.
    ✅ Pokud víte, že nůž z damaškové oceli nebudete delší dobu potřebovat, je vhodné jej potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
    ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! 

    Údržba rukojeti:

    Rukojeť z olivového dřeva vyžaduje občasnou péči. Dřevo je živý materiál, a proto k němu tak musíme přistupovat. I když je řádně vyschlé, reaguje na změnu vlhkosti, takže může docházet k jeho zkroucení nebo i prasknutí. Těmto změnám lze předejít dodržováním dvou jednoduchých zásad:

    ✅ Před prvním použitím doporučujeme rukojeť důkladně potřít olivovým či slunečnicovým olejem. Tím se zlepší její přirozená odolnost proti vlhku. Olej naneste na celý povrch a po chvíli setřete nevstřebané množství ubrouskem.
    ✅ Při pravidelném používání a mytí doporučujeme ošetření olejem občas zopakovat.

    Ostření nože

    Ostří nože je rovnoměrné, evropského typu. Ostření se tedy provádí symetricky, s úhlem 15° na stranu.

    V noži Seburo HOKORI Damascus 230mm získáváte jedinečný produkt, který vám bude výborně sloužit celá léta. Každý nůž je zabalen v krásné krabičce, takže dárkové balení máte vyřešeno a můžete jej směle věnovat někomu blízkému jako dárek. Anebo, stejně jako my, si jej klidně nechte pro sebe a uvidíte, že jste zvolili správně!

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-4 z 6
1 2 2
Akce!
Tip na dárek
-16%
Skladem (>5 ks)
1245 Kč
1045  s DPH
Akce!
Tip na dárek
-16%
Skladem (>5 ks)
1350 Kč
1140  s DPH
Bestseller
Tip na dárek
Akce!
Bestseller
Tip na dárek
-6%
Skladem (>5 ks)
1549 Kč
1460  s DPH