0

Nůž na pečivo Seburo HAZAKURA Damascus 200mm + Plátkovací nůž Seburo HAZAKURA Damascus 200mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
Nůž na pečivo Seburo HAZAKURA Damascus 200mm + Plátkovací nůž Seburo HAZAKURA Damascus 200mm  
Číslo produktu: 55164+55163
Váha dodávky: 0,87 kg

3890,-  Ušetříte: 390,-
3500,- s DPH
Skladem v eshopu: více než 5 ks
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Vykosťovací nůž Seburo HAZAKURA Damascus 140mm
Vykosťovací nůž Seburo HAZAKURA Damascus 140mm
Vykosťovací nůž Seburo HAZAKURA Damascus 140mm Tento nůž má velmi tenkou a dlouhou čepel. Je účinným pomocníkem především při vykosťování všech druhů masa, ryb nebo drůbeže, při oddělování masa od kůže, chrupavek, svalové tkáně či šlach. Ostrá čepel nože dokáže vytvořit hluboké, precizně provedené řezy a velmi přesně oddělit čisté maso s tím, že na kostech žádné maso nezanechá. Zvláštní tvar a pružnost čepeli umožní, aby nůž čistě oddělil maso i např. z okolí velkých kloubů. Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10,...
1895 Kč

Varianty:
Nůž na pečivo Seburo HAZAKURA Damascus 200mm + Vykosťovací nůž...
Nůž na pečivo Seburo HAZAKURA Damascus 200mm + Vykosťovací nůž... 3140 Kč
Plátkovací nůž Seburo HAZAKURA Damascus 200mm + Vykosťovací nůž...
Plátkovací nůž Seburo HAZAKURA Damascus 200mm + Vykosťovací nůž... 3230 Kč
Nůž na pečivo Seburo HAZAKURA Damascus 200mm + Vykosťovací nůž...
Nůž na pečivo Seburo HAZAKURA Damascus 200mm + Vykosťovací nůž... 3410 Kč
Plátkovací nůž Seburo HAZAKURA Damascus 200mm + Vykosťovací nůž...
Plátkovací nůž Seburo HAZAKURA Damascus 200mm + Vykosťovací nůž... 3500 Kč
Nůž na pečivo Seburo HAZAKURA Damascus 200mm + Plátkovací nůž...
Nůž na pečivo Seburo HAZAKURA Damascus 200mm + Plátkovací nůž... 3500 Kč

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,495 kg
    Materiál čepele: VG-10
    Délka čepele: 20 cm
    Délka celého nože: 33 cm
    Nože podle použití: Nůž na chléb
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Díky speciálně tvarované dlouhé čepeli nakrájíte jakékoliv pečivo bez drobení a mačkání. Ať už čerstvý chleba s křupavou kůrkou, tvrdé rohlíky nebo vláčnou bábovku. 

    Elegantní rukojeť je vyrobena z ze stabilního ultra-premium materiálu G10, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

    Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

    Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli, nebo dřeva je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

    Doporučení a údržba:

    ✅ nůž na chléb a pečivonikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
    ✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli (damascus steel) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
    ✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
    ✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
    ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

    Typ nože: evropského typu

    Určení: na chléb a pečivo

    Délka čepele: 200 mm

    Celková délka: 330 mm

    Hmotnost: 250 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,1 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Materiál rukojeti: Ultra-premium G10


    Zajímavý příklad plátkovacího nože z damašské oceli.

    Úzká a dlouhá čepel nože umožní přesně nakrájet plátky a malé kousky ze salámu, sýra nebo masa na sendviče. Také umožní nakrájet na plátky čerstvé nebo solené ryby na výrobu sushi a sashimi. Dokonce lze nakrájet tenké plátky z velkých kusů potravin – právě díky nástroji z damašské oceli ani toto nebude problém.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

     

    Typ nože: evropského typu

    Určení: filetovací

    Délka čepele: 200 mm

    Celková délka: 335 mm

    Hmotnost: 245 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,1 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: Ultra-premium G10

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1 z 1
Damaškový
Tip na dárek
Skladem (1 ks)
 
1895  s DPH