0

Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 90mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 90mm  
Číslo produktu: 55118+55116
Váha dodávky: 0,67 kg

3990,-  Ušetříte: 400,-
3590,- s DPH
Skladem v eshopu: více než 5 ks
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brúska na nože Warthog V-Sharp Classic II Orange
Brúska na nože Warthog V-Sharp Classic II Orange
Brúska na nože Warthog V-Sharp Classic II Orange Ostřič nožů V-Sharp Classic II je nejnovější model ostřiče V-Sharp. Samozřejmostí je brousící systém V-Sharp, který zachovává stálý nastavený úhel a pomocí kalibrovaných pružin stálý tlak. Úhel je možné nastavit na tři hodnoty  20, 25 a 30° podle účelu používání a druhu čepele broušeného nože. Nastavení úhlů je jednoduché, bez šroubování - brusná tyč se v horní části vyklapne, zasune se do zářezu ve spodní části - podle požadovaného úhlu a opět zaklapne nahoře. Vodič čepele se nastavuje...
1629 Kč
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II White
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II White
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II White Ostřič nožů V-Sharp Classic II Chrome je nejnovější model ostřiče V-Sharp, který kombinuje tradici prvního ostřiče V-Sharp Classic s flexibilitou výrobku V-Sharp Extreme Edge - změna úhlu broušení vysunutím a zaklapnutím brusné tyče. Tato varianta je nyní dostupná v atraktivní povrchové úpravě v bílé barvě. Veškeré další specifikace a popisy u modelu V-Sharp Classic II Black. . Hlavní rysy ostřiče V-Sharp Classic II: - 3 nastavitelné úhly (20, 25 a 30 stupňů), které díky unikátní konstrukci...
1629 Kč
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II ELITE Silver s dřevěným...
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II ELITE Silver s dřevěným...
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II ELITE Silver s dřevěným... V-Sharp Classic II ELITE Silver - kladívkově stříbrný s dřevěným podstavcem. Ostřič V-Sharp Classic II ELITE Red je nová verze ostřiče typu Classic II. Série ELITE jsou ostřiče na dřevěném podstavci, který zákazníci oceňovali u starého Classicu. Pro větší stabilitu je nyní podstavec ještě širší - 15 cm, na délku má 20 cm a je opatřený protiskluzovými nožkami. Z důvodu skladnosti se celá sada dodává nesmontovaná s připravenými šrouby, kterými ostřič na podstavec jednoduše připevníte. Nová...
1780 Kč

Varianty:
Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 90mm +...
Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 90mm +... 2870 Kč
Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Nůž na ovoce a...
Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Nůž na ovoce a... 3590 Kč
Šéfkuchařský nůž Seburo SUBAJA II Damascus 195mm + Nůž na ovoce...
Šéfkuchařský nůž Seburo SUBAJA II Damascus 195mm + Nůž na ovoce... 3640 Kč
Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Vykosťovací nůž...
Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Vykosťovací nůž... 4130 Kč
Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Šéfkuchařský nůž...
Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Šéfkuchařský nůž... 4900 Kč

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,125 kg
    Materiál čepele: Damscenská ocel
    Délka čepele: 19 cm
    Délka celého nože: 32 cm
    Materiál rukojeti: dřevo Pakka
    Nože podle použití: Santoku
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Tradiční japonský nůž Santoku se používá ke krájení, sekání a drcení různých druhů potravin. Santoku lze označit jako jistý druh nám známého evropského nože „Chef“, jeho japonský název lze interpretovat jako „tři dobré věci“. Santoku nůž Seburo se hodí pro práci prakticky se všemi druhy potravin, hravě si poradí s masem a s rybami, stejně jako se zeleninou a s ovocem.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

    Typ nože: tradiční japonský

    Určení: Santoku (šéfkuchařský)

    Délka čepele: 190 mm

    Celková délka: 320 mm

    Hmotnost: 187 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,2 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Barva rukojeti: hnědá


    Za nejmenší kuchyňský nůž je považován nůž na zeleninu (patří do „trojice kuchyňských nožů"). Jeho velikost se považuje za nejvhodnější pro čištění a krájení ovoce nebo zeleniny na saláty, polévku nebo do gulášů. Malá čepel jemně a přesně odstraní slupku a špička pak pomůže s odstraněním různých drobných závad.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

     

    Typ nože: evropského typu

    Určení: na ovoce a zeleninu

    Délka čepele: 90 mm

    Celková délka: 210 mm

    Hmotnost: 125 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 1,9 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Barva rukojeti: hnědá

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-4 z 6
1 2 2
Tip na dárek
Skladem (>5 ks)
 
1245  s DPH
Bestseller
Skladem (2 ks)
 
1589  s DPH
Skladem (2 ks)
 
1629  s DPH
Skladem (2 ks)
 
1629  s DPH