0

Popis
Cenově zvýhodněná sada 1+1

Steakový nůž patří mezi servírovací pomůcky. Počet nožů tohoto typu, které se pokládají na stůl, odpovídá počtu hostů. Stejně jako každý běžný steakový nůž, také nůž z řady Samura MO-V se používá pro krájení porcí masa na talířích.

Délka čepele tohoto nože je srovnatelná s průměrnými velikostmi steaků. Tenká čepel umožňuje rychlé proniknutí nože do masa, aniž by přitom docházelo ke stlačení kousku masa a tím k vymačkávání šťávy. Nože s hladkým ostřím se používají pro krájení málo či středně propečených steaků.

Typ nože: nůž evropského typu

Určení: steakový

Délka čepele: 120 mm

Celková délka: 235 mm

Hmotnost: 155 g

Materiál čepele: nerezová ocel

Značka materiálu čepele: AUS-8

Tvrdost: 59 HRc

Povrch čepele: nepotažená

Ostření čepele: Pro +

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická

Materiál rukojeti: G10

Barva rukojeti: černá

Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel

 


Pokud hodláte koupit kvalitní japonský kuchyňský nůž, výběr z kolekce Samura MO-V je přesně tím, co potřebujete.

Nůž má malou čepel z jednovrstvé oceli AUS-8 s tenkým hrotem a je velmi lehký. S jeho pomocí lze rychle odstranit slupku z jakékoliv zeleniny nebo ovoce. Bude také účinným pomocníkem při vykrojení vad a při krájení potravin na kousky požadované velikosti.

Oválná rukojeť dobře zapadá do ruky každéhp, kdo s nožem pracuje. Vhodně byl zvolen i materiál, z něhož je rukojeť zhotovena. Zabraňuje totiž klouzání a dalším nežádoucím pohybům nože v ruce během práce.

Typ nože: nůž evropského typu

Určení: na zeleninu

Délka čepele: 80 mm

Celková délka: 200 mm

Hmotnost: 73 g

Materiál čepele: nerezová ocel

Značka materiálu čepele: AUS-8

Tvrdost: 59 HRc

Povrch čepele: nepotažená

Ostření čepele: Pro +

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická

Materiál rukojeti: G10

Barva rukojeti: černá

Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel

Technické charakteristiky
Čístá váha: 0,073 kg
Nože podle použití: Nůž na steaky