0

Popis
Cenově zvýhodněná sada 1+1

Tento nůž má velmi tenkou a dlouhou čepel. Je účinným pomocníkem především při vykosťování všech druhů masa, ryb nebo drůbeže, při oddělování masa od kůže, chrupavek, svalové tkáně či šlach.

Ostrá čepel nože dokáže vytvořit hluboké, precizně provedené řezy a velmi přesně oddělit čisté maso s tím, že na kostech žádné maso nezanechá.

Zvláštní tvar a pružnost čepeli umožní, aby nůž čistě oddělil maso i např. z okolí velkých kloubů.
  

Typ nože: nůž evropského typu

Určení: vykosťovací

Délka čepele: 150 mm

Celková délka: 270 mm

Hmotnost: 165 g

Materiál čepele: nerezová ocel

Značka materiálu čepele: AUS-8

Tvrdost: 59 HRc

Povrch čepele: nepotažená

Ostření čepele: Pro +

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická

Materiál rukojeti: G10

Barva rukojeti: černá

Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel

  


Pokud hodláte koupit kvalitní japonský kuchyňský nůž, výběr z kolekce Samura MO-V je přesně tím, co potřebujete.

Nůž má malou čepel z jednovrstvé oceli AUS-8 s tenkým hrotem a je velmi lehký. S jeho pomocí lze rychle odstranit slupku z jakékoliv zeleniny nebo ovoce. Bude také účinným pomocníkem při vykrojení vad a při krájení potravin na kousky požadované velikosti.

Oválná rukojeť dobře zapadá do ruky každéhp, kdo s nožem pracuje. Vhodně byl zvolen i materiál, z něhož je rukojeť zhotovena. Zabraňuje totiž klouzání a dalším nežádoucím pohybům nože v ruce během práce.

Typ nože: nůž evropského typu

Určení: na zeleninu

Délka čepele: 80 mm

Celková délka: 200 mm

Hmotnost: 73 g

Materiál čepele: nerezová ocel

Značka materiálu čepele: AUS-8

Tvrdost: 59 HRc

Povrch čepele: nepotažená

Ostření čepele: Pro +

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická

Materiál rukojeti: G10

Barva rukojeti: černá

Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel

Technické charakteristiky
Čístá váha: 0,238 kg
Materiál čepele: AUS-8
Délka čepele: 15.00cm
Délka celého nože: 27.00 cm
Materiál rukojeti: G10
Nože podle použití: Vykosťovací nůž