Cenově zvýhodněná sada 1+1
Tento nůž má velmi tenkou a dlouhou čepel. Je účinným pomocníkem především při vykosťování všech druhů masa, ryb nebo drůbeže, při oddělování masa od kůže, chrupavek, svalové tkáně či šlach.
Ostrá čepel nože dokáže vytvořit hluboké, precizně provedené řezy a velmi přesně oddělit čisté maso s tím, že na kostech žádné maso nezanechá.
Zvláštní tvar a pružnost čepeli umožní, aby nůž čistě oddělil maso i např. z okolí velkých kloubů.
Typ nože: nůž evropského typu
Určení: vykosťovací
Délka čepele: 150 mm
Celková délka: 270 mm
Hmotnost: 165 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 59 HRc
Povrch čepele: nepotažená
Ostření čepele: Pro +
Typ ostří: rovnoměrný
Forma ostření: symetrická
Materiál rukojeti: G10
Barva rukojeti: černá
Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel
Pokud hodláte koupit kvalitní japonský kuchyňský nůž, výběr z kolekce Samura MO-V je přesně tím, co potřebujete.
Nůž má malou čepel z jednovrstvé oceli AUS-8 s tenkým hrotem a je velmi lehký. S jeho pomocí lze rychle odstranit slupku z jakékoliv zeleniny nebo ovoce. Bude také účinným pomocníkem při vykrojení vad a při krájení potravin na kousky požadované velikosti.
Oválná rukojeť dobře zapadá do ruky každéhp, kdo s nožem pracuje. Vhodně byl zvolen i materiál, z něhož je rukojeť zhotovena. Zabraňuje totiž klouzání a dalším nežádoucím pohybům nože v ruce během práce.
Typ nože: nůž evropského typu
Určení: na zeleninu
Délka čepele: 80 mm
Celková délka: 200 mm
Hmotnost: 73 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 59 HRc
Povrch čepele: nepotažená
Ostření čepele: Pro +
Typ ostří: rovnoměrný
Forma ostření: symetrická
Materiál rukojeti: G10
Barva rukojeti: černá
Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel