Cenově zvýhodněná sada 1+1
Filetovací nůž vám umožní snadno a rychle vytvořit filety (jednotlivé porce) ryby nebo třeba kuřecího masa. Lehce oddělíte jemné rybí maso od kůže nebo od kostí bez porušení struktury masa a beze velkých ztrát. Filetovací nože mají úzkou a dlouhou čepel, která je flexibilní (pružná), a tak se s nimi skvěle pracuje.
Typ nože: evropského typu
Určení: filetovací
Délka čepele: 218 mm
Celková délka: 351 mm
Hmotnost: 161 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 58 HRc
Povrch čepele: nepotažená
Ostření čepele: Pro +
Typ ostří: rovnoměrný
Forma ostření: symetrická
Materiál rukojeti: plast G-10
Barva rukojeti: černá
Tento dlouhý nůž s velice ostrou vlnitou čepelí je nezbytný pro krájení chleba a dalších potravin s tvrdým povrchem, ale měkkým vnitřkem (např. ananasů, melounů apod.).
Japonská nerez ocel AUS-8, z níž je nůž zhotoven, se vyznačuje vysokou odolností vůči korozi, značnou pevností řezací hrany, snadno se leští i brousí. Rukojeť nože, která je zhotovena z materiálu G-10, odolného vůči vlhkosti a vysokým teplotám, lze snadno a pevně uchopit. V ruce neklouže a je odolná vůči agresivnímu prostředí.
Nože z řady Samura "Mo-V" nejsou příliš drahé, přitom jsou praktické a vyznačují se moderním designem, díky němuž se stanou současně i dekorativním prvkem v každé kuchyni.
Typ nože: nůž evropského typu
Určení: na chléb a pečivo
Délka čepele: 185 mm
Celková délka: 320 mm
Hmotnost: 190 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 59 HRc
Povrch čepele: nepotažená
Ostření čepele: Pro +
Typ ostří: rovnoměrný
Forma ostření: symetrická
Materiál rukojeti: G10
Barva rukojeti: černá
Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel