0

Výrobce:
 
-
 

Zrušit vybrané parametry

Nože na ovoce a zeleninu

51 položka
Lidovka
Bestseller
Skladem
 
995  s DPH
Zlatá střední cesta
MEGA VÝPRODEJ
-9%
Skladem
2625 Kč
2400  s DPH
Pro náročné
Skladem
 
2940  s DPH
Letní Vánoce!
-40%
Skladem
1170 Kč
700  s DPH
MEGA VÝPRODEJ
-9%
Skladem
1280 Kč
1170  s DPH
MEGA VÝPRODEJ
-9%
Skladem
4950 Kč
4485  s DPH
Letní Vánoce!
-15%
Skladem
989 Kč
840  s DPH
Skladem
 
1390  s DPH
Skladem
 
1275  s DPH
Skladem
 
1380  s DPH
Skladem
 
1295  s DPH
Letní Vánoce!
-16%
Skladem
335 Kč
280  s DPH
Letní Vánoce!
-16%
Skladem
335 Kč
280  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
2900 Kč
2610  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
2400 Kč
2160  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
2755 Kč
2475  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
3620 Kč
3255  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
3185 Kč
2865  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
3095 Kč
2785  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
3070 Kč
2760  s DPH


Nahoru

1-24 z 51
1 2 3

24 dalších ...
 

Nože na zeleninu a ovoce

Nože na zeleninu jsou specifické kuchyňské nástroje, které jsou navržené k preciznímu a efektivnímu krájení zeleniny. Zpracování zeleniny je v kuchyni nevyhnutelné, proto stojí za to investovat do speciálních nožů na zeleninu. Tyto nože se vyznačují krátkým a rovným ostřím, které vám umožní precizní a pohodlnou práci. Ať už potřebujete přesně oloupat, nakrájet, nakostkovat nebo esteticky upravit různé druhy zeleniny, tyto nože vám zajistí dokonalou kontrolu nad každým úkonem.

Nůž na ovoce a zeleninu vám umožní snadno nakrájet i plody s tvrdou slupkou a jemnou dužinou, jako jsou rajčata nebo papriky. Čepele z nerezové oceli, které jsou vybaveny profilovaným ostřím, zajišťují precizní řez a zároveň usnadňují čištění. 

Některé nože jsou navrženy speciálně pro určité druhy potravin. Například nůž na rajčata má malé, zoubkované ostří a vidlicovitou špičku, což z něj činí ideální nástroj pro tenké krájení rajčat. Díky zoubkovanému ostří snadno prořízne tvrdou slupku rajčete, zatímco měkký střed zůstává neporušený. Vidlicovitá špička slouží jako praktický pomocník při servírování. Nože na čištění jsou naopak malé, s krátkou čepelí o délce 6 až 14 cm. Jsou ideální pro úkoly vyžadující přesnost, jako je zpracování zeleniny a ovoce. Tyto nože mají často zahnuté ostří a stabilní špičku, což umožňuje přesné řezy a minimalizuje únik šťávy z potravin, čímž se zachovává jejich chuť a šťavnatost.