0

Nože na ovoce a zeleninu

53 položky
Lidovka
Bestseller
Tip na dárek
Skladem
 
895  s DPH
Zlatá střední cesta
Víkendová AKCE
-15%
Skladem
2980 Kč
2530  s DPH
Pro náročné
Víkendová AKCE
Tip na dárek
-15%
Skladem
4950 Kč
4205  s DPH
Akce!
-20%
Skladem
1345 Kč
1075  s DPH
Tip na dárek
Skladem
 
1280  s DPH
Tip na dárek
Skladem
 
2625  s DPH
Tip na dárek
Skladem
 
1390  s DPH
Akce!
-9%
Skladem
1275 Kč
1165  s DPH
Skladem
 
335  s DPH
Skladem
 
335  s DPH
Akce!
-9%
Skladem
1380 Kč
1255  s DPH
Akce!
-9%
Skladem
1295 Kč
1180  s DPH
Víkendová AKCE
-15%
Skladem
2940 Kč
2495  s DPH
Víkendová AKCE
-15%
Skladem
4580 Kč
3890  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
3040 Kč
2735  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2170 Kč
1950  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2400 Kč
2160  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3090 Kč
2780  s DPH


Nahoru

1-24 z 53
1 2 3

24 dalších ...
 

Nože na zeleninu a ovoce

Nože na zeleninu jsou specifické kuchyňské nástroje, které jsou navržené k preciznímu a efektivnímu krájení zeleniny. Zpracování zeleniny je v kuchyni nevyhnutelné, proto stojí za to investovat do speciálních nožů na zeleninu. Tyto nože se vyznačují krátkým a rovným ostřím, které vám umožní precizní a pohodlnou práci. Ať už potřebujete přesně oloupat, nakrájet, nakostkovat nebo esteticky upravit různé druhy zeleniny, tyto nože vám zajistí dokonalou kontrolu nad každým úkonem.

Nůž na ovoce a zeleninu vám umožní snadno nakrájet i plody s tvrdou slupkou a jemnou dužinou, jako jsou rajčata nebo papriky. Čepele z nerezové oceli, které jsou vybaveny profilovaným ostřím, zajišťují precizní řez a zároveň usnadňují čištění. 

Některé nože jsou navrženy speciálně pro určité druhy potravin. Například nůž na rajčata má malé, zoubkované ostří a vidlicovitou špičku, což z něj činí ideální nástroj pro tenké krájení rajčat. Díky zoubkovanému ostří snadno prořízne tvrdou slupku rajčete, zatímco měkký střed zůstává neporušený. Vidlicovitá špička slouží jako praktický pomocník při servírování. Nože na čištění jsou naopak malé, s krátkou čepelí o délce 6 až 14 cm. Jsou ideální pro úkoly vyžadující přesnost, jako je zpracování zeleniny a ovoce. Tyto nože mají často zahnuté ostří a stabilní špičku, což umožňuje přesné řezy a minimalizuje únik šťávy z potravin, čímž se zachovává jejich chuť a šťavnatost.