0

Filetovací nože prémiové kvality

10 položek
Akce!
-14%
Skladem
6795 Kč
5830  s DPH
Akce!
-12%
Skladem
6195 Kč
5455  s DPH
Skladem
 
1389  s DPH
Akce!
-15%
Skladem
889 Kč
760  s DPH
Akce!
-14%
Skladem
1890 Kč
1630  s DPH
Akce!
-12%
Skladem
2355 Kč
2075  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
3370 Kč
3030  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
2525 Kč
2270  s DPH
AKCE 1+1
-7%
Skladem
2678 Kč
2490  s DPH


Nahoru

1-10 z 10


Filetovací nože na ryby

Při přípravě ryb je zásadní mít po ruce správný nůž, který vám umožní snadno stáhnout kůži, vykostit a uchovat rybu v co nejlepším stavu. Rybí maso je velmi jemné, a proto jsou filetovací nože navrženy tak, aby umožňovaly přesné a čisté řezy. Kvalitní nůž na přípravu ryb by měl být tenký, pružný a vyrobený z nekorodujícího materiálu, který je neustále ostrý. Pro lepší kontrolu a bezpečnost na krájecím prkénku se doporučuje filetovací nůž kombinovat s vidličkou na ryby, která udrží rybu na místě během krájení.

Pokud rádi zpracováváte různé suroviny, a ryby či maso jsou nepostradatelnou součástí vašeho jídelníčku, filetovací nože se stanou vaším nezbytným pomocníkem. Díky dlouhé čepeli z vysoce kvalitní oceli jsou tyto nože mimořádně odolné a zvládnou i náročnější úkoly. Správný filetovací nůž by měl mít dostatečně dlouhou a přiměřeně pružnou čepel, která umožní snadnou přípravu filetů ze sladkovodních i mořských ryb s profesionálním výsledkem. Příprava ryb na grilování nebo pečení bude s tímto nástrojem mnohem jednodušší.

V profesionální kuchyni je nezbytné mít dokonale ostrý nůž, který nejenže zvládne nakrájet maso na úhledné plátky, ale také umožní jemnou a přesnou práci s rybím masem. Pokud jste milovníkem rybích pokrmů nebo carpaccia, kvalitní filetovací nůž se stane vaším spolehlivým pomocníkem i v domácí kuchyni. Díky pružné čepeli si filetovací nůž poradí i s loupáním ovoce a zeleniny, což z něj činí univerzální nástroj pro každodenní použití.