0

Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Western F-809, 240mm + Japonský Santoku nůž Tojiro Western 170mm

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,370 kg
    Délka čepele: 24.00cm
    Délka celého nože: 36.50 cm
    Nože podle použití: Japonský nůž
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Profesionální šéfkuchařský nůž z řady Tojiro Western s délkou čepele 240 mm. Šéfkuchařské nože jsou univerzální nože větších rozměrů, s konstrukcí full tang, ergonomicky tvarovanou rukojetí a výborným vyvážením nože, které nesmí chybět v profesionálním prostředí. Samozřejmostí je špičková ostrost. Nůž je určen pro každodenní krájení a sekání velkého množství potravin.

    Čepel je vyrobena z 3-vrstvé kobaltové oceli pomocí DP metody. Nůž proto dosahuje maximální odolnosti ve spojení s bezkonkurenční ostrostí a jednoduchou údržbou. Řada TOJIRO Western je určena především pro profesionální prostředí, má proto standardní a s ohledem na ergonomické vlastnosti ověřený design.

    Součástí balení je luxusní dárková krabička a ochranné pouzdro na čepel nože.

    • oboustranně broušený
    • perfektně ostrý a odolný
    • rukojeť zpevněna 3 nýty
    • konstrukce Full-Tang

    Hmotnost: 240 g
    Typ nože: Profesionální
    Použití: Univerzální nože, Nože na maso, Porcovací nože, Filetovací nože, Nože na ryby
    Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel
    Materiál rukojeti: Tvrzený laminát
    Země původu: Japonsko
    Celková délka nože: 365 mm
    Délka čepele: 240 mm
    Jádro čepel: VG-10
    Bolstr: Nerezová ocel 18-8
    Počet vrstev: 3


    Japonský nůž Santoku patří mezi nejpoužívanější japonské nože. Doslovný překlad „San-Toku“ znamená „Tři ctnosti“. Santoku je univerzální nůž vhodný pro práci se zeleninou, masem a rybami. Tenké ostří nože Vám zaručí hladký a snadný řez, díky kterému z krájené zeleniny nebo masa neunikne zbytečně šťáva. Rozměry čepele umožňují nakrájenou surovinu podebrat a přenést na pánev.

    Nože Santoku doporučujeme pro svoje univerzální použití do všech kuchyní jako základní nůž– můžete s nimi krájet zeleninu, porcovat maso a ryby, sekat cibuli, utřít česnek, drtit, plátkovat, apod. Přes svoje rozměry čepele je nůž velmi lehký a vyvážený.

    Čepel je vyrobena z 3-vrstvé kobaltové oceli pomocí DP metody. Nůž proto dosahuje maximální odolnosti ve spojení se špičkovou ostrostí a jednoduchou údržbou. Řada TOJIRO Western je určena především pro profesionální prostředí, má proto standardní a s ohledem na ergonomické vlastnosti ověřený design.

    • oboustranně broušený
    • perfektně ostrý a odolný
    • rukojeť zpevněna 3 nýty
    • konstrukce Full-Tang

     

    Hmotnost: 130 g
    Typ nože: Profesionální
    Použití: Univerzální nože, Nože na maso, Nože na ovoce a zeleninu, Nože na ryby
    Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel
    Materiál rukojeti: Tvrzený laminát
    Země původu: Japonsko
    Celková délka nože: 285 mm
    Délka čepele: 170 mm
    Jádro čepel: VG-10
    Bolstr: Není
    Počet vrstev: 3

Podobné zboží: