0

AKCE 1+1 Nůž na chléb a pečivo Dellinger Samurai Professional Damascus VG-10, 195mm + Nůž vykošťovací Dellinger Samurai Professional Damascus VG-10, 150mm

AKCE 1+1
Damaškový
+
AKCE 1+1
SLEVA 7%
AKCE 1+1 Nůž na chléb a pečivo Dellinger Samurai Professional Damascus VG-10, 195mm + Nůž vykošťovací Dellinger Samurai Professional Damascus VG-10, 150mm  
Číslo produktu: SXLK-HP8B+SXLK-HP6
Váha dodávky: 0,414 kg

4798,-  Ušetříte: 338,-
4460,- s DPH
Hlídat dostupnost - AKCE 1+1 Nůž na chléb a pečivo Dellinger Samurai Professional Damascus VG-10, 195mm + Nůž vykošťovací Dellinger Samurai Professional Damascus VG-10, 150mm
Chci být informován až bude zboží skladem

*

Vyprodáno
Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/6000.  Brusný kámen ExtraSharp 1000/6000 je považován za nejuniverzálnější. Právě tato zrnitost pomůže nejefektivněji provádět dva úkoly současně: předběžné ostření (odstranění mikrodefektů a stopy po činnosti z ostří) a dokončovací ostření (do dokonalého stavu). Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do...
755 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
645 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 600/1500. Jedna strana se zrnitostí 600 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1500 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
645 Kč


  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,360 kg
    Materiál čepele: VG-10
    Délka čepele: 19,5 cm
    Délka celého nože: 32,5 cm
    Nože podle použití: Nůž na chléb
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    japonský nůž na chléb a pečivo Bread 8“ (195 mm) série Dellinger Samurai .

    Velmi ostrý japonský nůž na chléb a pečivo BREAD 8“  Dellinger Samurai (délka čepele 195 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Tento japonský nůž má dlouhou a dostatečně silnou čepel, která je ideální pro krájení chleba a pečiva. Zubaté ostří velmi snadno proniká křupavou kůrkou chleba a veškerého pečiva. Tento damaškový nůž je nepostradatelný v každé kuchyni a pekařství. Velký chléb, měkký chléb, velké melouny a pečivo již nebudou problém. Získejte plátky, které jste vždycky chtěli ! Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.

    Délka rukojeti:        115 mm
    Délka čepele:          195 mm
    Celková délka:        325 mm
    Hmotnost:                240 g

    Japonský nůž na chléb a pečivo Bread 8“ Dellinger Samurai má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem TINY WAVE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře TINY WAVE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality.

    Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

    Doporučení a údržba:

    ✅ japonský nůž na pečivo Bread 8“ Dellinger Samurai z damascénské oceli (damascus steel), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
    ✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
    ✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
    ✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
    ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

    Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

    Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

    Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.


    japonský vykošťovací nůž Boning 6“ (150 mm) série Dellinger Samurai .

    Velmi ostrý japonský nůž na vykošťování Boning 6" Dellinger Samurai  (délka čepele 150 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž s charakteristicky zakřivenou a rovnou čepelí je vhodný na odřezávání masa od kosti, šlach a tučných částí. Zůžená čepel damaškového nože pomůže při vykošťování v okolí kloubů a kostí. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným.

    Délka rukojeti:        100 mm
    Délka čepele:          150 mm
    Celková délka:        260 mm
    Hmotnost:                120 g
    .
    Japonský vykošťovací nůž Boning 6“ Dellinger Samurai  má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem TINY WAVE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře TINY WAVE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality.

    Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

    Doporučení a údržba:

    ✅ japonský vykošťovací nůž Boning 6“ Dellinger Samuraiz damascénské oceli (damascus steel), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
    ✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
    ✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
    ✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
    ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

    Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

    Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

    Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-4 z 4