0

AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Samura Bamboo (SBA-0010), 80 mm + Filetovací nůž Samura Bamboo (SBA-0045), 200 mm

AKCE 1+1
+
AKCE 1+1
SLEVA 7%
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Samura Bamboo (SBA-0010), 80 mm + Filetovací nůž Samura Bamboo (SBA-0045), 200 mm
Číslo produktu: SBA-0010+SBA-0045

1370,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

AKCE 1+1
-10%
Skladem
3270 Kč
2940  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2930 Kč
2635  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3250 Kč
2925  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,060 kg
    Materiál čepele: AUS-8
    Délka čepele: 8 cm
    Délka celého nože: 18,7 cm
    Materiál rukojeti: Nerezová ocel
    Nože podle použití: Škrabka
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Za nejmenší kuchyňský nůž je považován nůž na zeleninu (patří do „trojice kuchyňských nožů"). Jeho velikost se považuje za nejvhodnější pro čištění a krájení ovoce nebo zeleniny na saláty, polévku nebo do gulášů. Malá čepel jemně a přesně odstraní slupku a špička pak pomůže s odstraněním různých drobných závad.

    Díky své ergonomické ocelové rukojeti, která je skvěle vyvážená s čepelí, tento nůž poskytuje absolutní kontrolu nad procesem a jeho speciální tvar zabraňuje tomu, aby se nůž posunul nebo otočil v ruce, čímž chrání dlaně před kontaktem s potravinami.

      

    Typ nože: evropského typu

    Určení: na ovoce a zeleninu

    Délka čepele: 80 mm

    Celková délka: 190 mm

    Hmotnost: 60 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 58 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Pro +

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: nerezová ocel

    Barva rukojeti: chrome


    Tento nůž se používá na krájení zeleniny, ovoce a dalších potravin.

    Geometrie ostří tohoto plátkovacího nástroje z řady Samura Bamboo se dobře hodí ke krájení salámu nebo sýra na kousky potřebné velikosti. S jeho pomocí lze např. velmi snadno nakrájet čerstvé a nasolené ryby pro přípravu sushi (nebo maso na přípravu carpaccia).

    Tvrdost čepele 59 HRC pomáhá k dosažení preciznosti při krájení.

      

    Typ nože: evropského typu

    Určení: filetovací

    Délka čepele: 200 mm

    Celková délka: 320 mm

    Hmotnost: 133 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 58 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Pro +

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: nerezová ocel

    Barva rukojeti: chrome