0

Japonský Yanagi-Sashimi nůž Tojiro Narihira 240mm

Číslo produktu: FC-76

1190,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Akce!
-20%
Skladem
1765 Kč
1410  s DPH
Akce!
-7%
Skladem
1285 Kč
1195  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,163 kg
    Délka čepele: 24 cm
    Délka celého nože: 38 cm
    Nože podle použití:
  • Popis

    Nože Yanagi-Sashimi  je tradiční japonský nůž, původně používaný v západním Japonsku, dnes oblíbený mezi předními šéfkuchaři po celém světě.

    Nůž je speciálně určený pro práci s rybami, chobotnicemi, i ostatními mořskými plody, a především pro výrobu sushi. Avšak zvládnete s nimi také snadno naplátkovat šunku či sýr.

    Yanagi-Sashimi z řady TOJIRO Narihira je jednostranně broušený nůž s délkou čepele 240 mm. Díky molybden-vanadiové oceli jednoduchý na údržbu a vysoce odolný proti korozi.

    Konstrukce rukojeti vychází z japonské tradice. Je tedy velmi lehká a pohodlná. Právě proto se s nožem velice příjemně pracuje a umožní Vám dosáhnout perfektních výsledků třeba právě při výrobě sushi, nebo tenkém plátkování lososa, tuňáka apod.

    • jednostranně broušený
    • tradiční japonská rukojeť

    Hmotnost: 163 g
    Typ nože: Profesionální
    Použití: Nože na ryby
    Délka čepele: 240 mm
    Celková délka nože: 380 mm
    Materiál čepele: Molybden-vanadiová ocel
    Materiál rukojeti: Magnoliové dřevo
    Počet vrstev: 1
    Tvrdost: 55 - 57 HRc