0

Popis
Cenově zvýhodněná sada 1+1

Filetovací nůž vám umožní snadno a rychle vytvořit filety (jednotlivé porce) ryby nebo třeba kuřecího masa. Lehce oddělíte jemné rybí maso od kůže nebo od kostí bez porušení struktury masa a beze velkých ztrát. Filetovací nože mají úzkou a dlouhou čepel, která je flexibilní (pružná), a tak se s nimi skvěle pracuje.

  

Typ nože: evropského typu

Určení: filetovací

Délka čepele: 218 mm

Celková délka: 351 mm

Hmotnost: 161 g

Materiál čepele: nerezová ocel

Značka materiálu čepele: AUS-8

Tvrdost: 58 HRc

Povrch čepele: nepotažená

Ostření čepele: Pro +

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická

Materiál rukojeti: plast G-10

Barva rukojeti: černá


Kuchyňský sekáček na maso

Kuchyňský sekáček k přesekávání kostí, který pochází z řady MO-V, je účinným pomocníkem při pracích v kuchyni, které vyžadují větší sílu. Široká čepel tohoto nástroje si lehce poradí s menšími kostmi, se šlachami, s chrupavkami i svalovými tkáněmi. S pomocí tohoto nástroje lze rozdělit kuře, krůtu nebo králíka na porce a rybu rozdělit na filety; snadno s ním lze také oddělit rybí hlavu.

Díky velkému úhlu ostří (40°), dobře vymyšlené geometrii ostré čepele a také masivnímu provedení může tento nástroj těžkou práci v kuchyni značně ulehčit. Navíc vhodně vymyšlená oválná rukojeť tohoto nástroje umožňuje dosáhnout naprosté přesnosti při práci.
 

 

Typ nože: nůž evropského typu
Určení: sekáček
Délka čepele: 180 mm
Celková délka: 310 mm
Hmotnost: 356 g
Materiál čepele: nerezová ocel
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 59 HRc
Povrch čepele: nepotažená
Ostření čepele: Pro +
Typ ostří: rovnoměrný
Forma ostření: symetrická
Materiál rukojeti: G10
Barva rukojeti: černá
Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel

Technické charakteristiky
Čístá váha: 0,517 kg
Materiál čepele: AUS-8
Délka čepele: 21.80cm
Délka celého nože: 35.10 cm
Materiál rukojeti: G10
Nože podle použití: Vykosťovací nůž