0

Popis
Cenově zvýhodněná sada 1+1

Filetovací nůž vám umožní snadno a rychle vytvořit filety (jednotlivé porce) ryby nebo třeba kuřecího masa. Lehce oddělíte jemné rybí maso od kůže nebo od kostí bez porušení struktury masa a beze velkých ztrát. Filetovací nože mají úzkou a dlouhou čepel, která je flexibilní (pružná), a tak se s nimi skvěle pracuje.

  

Typ nože: evropského typu

Určení: filetovací

Délka čepele: 218 mm

Celková délka: 351 mm

Hmotnost: 161 g

Materiál čepele: nerezová ocel

Značka materiálu čepele: AUS-8

Tvrdost: 58 HRc

Povrch čepele: nepotažená

Ostření čepele: Pro +

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická

Materiál rukojeti: plast G-10

Barva rukojeti: černá


Tento kuchyňský profesionální japonský nůž je označován jako univerzální a právem je považován za takový, který nabízí nejvíce funkcí.

Pokud v kuchyni chybí nože, specializované pro různé účely, může tento nůž mnohé z nich snadno nahradit. Používá se také na krájení potravin na plátky, na čištění zeleniny a ovoce a na jejich krájení na polévku, do guláše nebo do salátu; hodí se i pro práci s masem.

Čepel z jednovrstvé oceli, odolné vůči korozi, přechází do masivní výztuže. Rukojeť je vyrobena z odolného skelného vlákna a na jejím konci je kovová záslepka.

Typ nože: nůž evropského typu

Určení: univerzální

Délka čepele: 150 mm

Celková délka: 270 mm

Hmotnost: 90 g

Materiál čepele: nerezová ocel

Značka materiálu čepele: AUS-8

Tvrdost: 59 HRc

Povrch čepele: nepotažená

Ostření čepele: Pro +

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická

Materiál rukojeti: G10

Barva rukojeti: černá

Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel

Technické charakteristiky
Čístá váha: 0,251 kg
Materiál čepele: AUS-8
Délka čepele: 21.80cm
Délka celého nože: 35.10 cm
Materiál rukojeti: G10
Nože podle použití: Vykosťovací nůž