0

AKCE 1+1 Filetovací nůž Seburo SUBAJA II Damascus 200mm + Vykosťovací nůž Seburo SUBAJA Damascus 150mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
AKCE 1+1 Filetovací nůž Seburo SUBAJA II Damascus 200mm + Vykosťovací nůž Seburo SUBAJA Damascus 150mm
Číslo produktu: 55119+55113

3500,- s DPH
Zboží je nedostupné

Nejlepší alternativy (vše skladem)

AKCE 1+1
-10%
Skladem
3370 Kč
3030  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
2625 Kč
2360  s DPH
AKCE 1+1
-7%
Skladem
1778 Kč
1650  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Materiál čepele: Damascénská ocel
    Délka čepele: 20 cm
    Délka celého nože: 33 cm
    Materiál rukojeti: dřevo Pakka
    Nože podle použití: Porcovací nůž
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Zajímavý příklad plátkovacího nože z damašské oceli.

    Úzká a dlouhá čepel nože umožní přesně nakrájet plátky a malé kousky ze salámu, sýra nebo masa na sendviče. Také umožní nakrájet na plátky čerstvé nebo solené ryby na výrobu sushi a sashimi. Dokonce lze nakrájet tenké plátky z velkých kusů potravin – právě díky nástroji z damašské oceli ani toto nebude problém.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

     

    Typ nože: evropského typu

    Určení: filetovací

    Délka čepele: 200 mm

    Celková délka: 330 mm

    Hmotnost: 187 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,1 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Barva rukojeti: hnědá


    Tento nůž má velmi tenkou a dlouhou čepel. Je účinným pomocníkem především při vykosťování všech druhů masa, ryb nebo drůbeže, při oddělování masa od kůže, chrupavek, svalové tkáně či šlach.

    Ostrá čepel nože dokáže vytvořit hluboké, precizně provedené řezy a velmi přesně oddělit čisté maso s tím, že na kostech žádné maso nezanechá.

    Zvláštní tvar a pružnost čepeli umožní, aby nůž čistě oddělil maso i např. z okolí velkých kloubů.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

     

    Typ nože: evropského typu

    Určení: vykosťovací

    Délka čepele: 150 mm

    Celková délka: 260 mm

    Hmotnost: 187 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,0 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Barva rukojeti: hnědá