0

Filetovací nůž Seburo SUBAJA II Damascus 200mm + Vykosťovací nůž Seburo SUBAJA Damascus 150mm

Damaškový
Tip na dárek
AKCE 1+1
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
Filetovací nůž Seburo SUBAJA II Damascus 200mm + Vykosťovací nůž Seburo SUBAJA Damascus 150mm
Popis
Cenově zvýhodněná sada 1+1

Zajímavý příklad plátkovacího nože z damašské oceli.

Úzká a dlouhá čepel nože umožní přesně nakrájet plátky a malé kousky ze salámu, sýra nebo masa na sendviče. Také umožní nakrájet na plátky čerstvé nebo solené ryby na výrobu sushi a sashimi. Dokonce lze nakrájet tenké plátky z velkých kusů potravin – právě díky nástroji z damašské oceli ani toto nebude problém.

Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

 

Typ nože: evropského typu

Určení: filetovací

Délka čepele: 200 mm

Celková délka: 330 mm

Hmotnost: 187 g

Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

Značka materiálu čepele: VG-10

Tloušťka čepele: 2,1 mm

Tvrdost: 60 HRc

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

Barva rukojeti: hnědá


Tento nůž má velmi tenkou a dlouhou čepel. Je účinným pomocníkem především při vykosťování všech druhů masa, ryb nebo drůbeže, při oddělování masa od kůže, chrupavek, svalové tkáně či šlach.

Ostrá čepel nože dokáže vytvořit hluboké, precizně provedené řezy a velmi přesně oddělit čisté maso s tím, že na kostech žádné maso nezanechá.

Zvláštní tvar a pružnost čepeli umožní, aby nůž čistě oddělil maso i např. z okolí velkých kloubů.

Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

 

Typ nože: evropského typu

Určení: vykosťovací

Délka čepele: 150 mm

Celková délka: 260 mm

Hmotnost: 187 g

Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

Značka materiálu čepele: VG-10

Tloušťka čepele: 2,0 mm

Tvrdost: 60 HRc

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

Barva rukojeti: hnědá

Technické charakteristiky
Materiál čepele: Damscenská ocel
Délka čepele: 20.00cm
Délka celého nože: 33.00 cm
Materiál rukojeti: dřevo Pakka
Nože podle použití: Porcovací nůž
V dárkovém balení: Ano

Podobné zboží

Vykosťovací nůž Seburo HOKORI Damascus 130mm
Skladem
1680 Kč s DPH