0

Japonský Nakiri nůž Tojiro DP ECO Damascus (F-330E), 165 mm

Damaškový
Japonský Nakiri nůž Tojiro DP ECO Damascus (F-330E), 165 mm  
Číslo produktu: F-330E

3495,- s DPH
Zboží je nedostupné
Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/6000.  Brusný kámen ExtraSharp 1000/6000 je považován za nejuniverzálnější. Právě tato zrnitost pomůže nejefektivněji provádět dva úkoly současně: předběžné ostření (odstranění mikrodefektů a stopy po činnosti z ostří) a dokončovací ostření (do dokonalého stavu). Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do...
495 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
495 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
495 Kč


  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,177 kg
    Materiál čepele: Damašková ocel (37 vrstev)
    Délka čepele: 16,5 cm
    Délka celého nože: 29 cm
    Materiál rukojeti: Micarta
    Nože podle použití: Japonský nůž
  • Popis

    Tradiční japonský nůž na zeleninu zvaný Nakiri z damascénské oceli. Tvar nože připomíná známý sekáček na maso, ale neměl by s ním být zaměňován. Nakiri má hladké, tenké ostří vhodné pro přípravu zeleniny, sekání bylinek a koření.

    Čepele těchto nožů s jádrem VG-10 jsou obloženy 37 vrstvami damascénské oceli, která díky opakovanému vrstvení, překládání a spékání ocelí s různým obsahem uhlíku dává vzniknout homogennímu materiálu, který  spojuje výhody všech použitých ocelí a nože jsou tak bezkonkurenčně ostré a odolné.

    Tento způsob výroby také vytváří na čepeli charakteristické, luxusní vlnkové vzory, které jsou díky ruční výrobě u každého nože jedinečné.Odolnost nože ještě umocňuje tzv. DP metoda, která odstraňuje riziko dekarbonizace při výrobě.

    Rukojeť nože je ergonomicky tvarovaná, vyrobená z kvalitního a odolného materiálu, který se často používá u nožů pro venkovní použití.

    Typ nože: Profesionální

    Použití: Nože na ovoce a zeleninu

    Materiál rukojeti: Tvrzený laminát

    Země původu: Japonsko

    Délka čepele: 165 mm

    Celková délka nože: 290 mm

    Materiál čepele: Damašková ocel (37 vrstev)

    Jádro čepel: VG-10

    Bolstr: Není

    Počet vrstev: 37

    Hmotnost: 177 g

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3