0

Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Western, 180mm (F-312) + Japonský Nakiri nůž Tojiro Western 165mm

AKCE 1+1
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 7%
Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Western, 180mm (F-312) + Japonský Nakiri nůž Tojiro Western 165mm  
Číslo produktu: F-312+F-310
Váha dodávky: 0,293 kg

2990,-  Ušetříte: 210,-
2780,- s DPH
Hlídat dostupnost - Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Western, 180mm (F-312) + Japonský Nakiri nůž Tojiro Western 165mm
Chci být informován až bude zboží skladem

*

Vyprodáno
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/6000.  Brusný kámen ExtraSharp 1000/6000 je považován za nejuniverzálnější. Právě tato zrnitost pomůže nejefektivněji provádět dva úkoly současně: předběžné ostření (odstranění mikrodefektů a stopy po činnosti z ostří) a dokončovací ostření (do dokonalého stavu). Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do...
495 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
495 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
495 Kč


  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,255 kg
    Délka čepele: 18 cm
    Délka celého nože: 29,5 cm
    Nože podle použití: Kuchařský nůž
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Profesionální šéfkuchařský nůž z řady TOJIRO Western s délkou čepele 180 mm. Šéfkuchařské nože jsou univerzální nože větších rozměrů, s konstrukcí full tang, ergonomicky tvarovanou rukojetí a výborným vyvážením, které nesmí chybět v profesionálním prostředí. Konstrukce a materiál nože je speciálně určen pro každodenní krájení a sekání velkého množství potravin.

    Čepel je vyrobena z 3-vrstvé kobaltové oceli pomocí DP metody. Nůž proto dosahuje maximální odolnosti ve spojení se špičkovou ostrostí a jednoduchou údržbou. Řada TOJIRO Western je určena především pro profesionální prostředí, má proto standardní a s ohledem na ergonomické vlastnosti ověřený design.

    • oboustranně broušený
    • perfetkně ostrý a odolný
    • rukojeť zpevněna 3 nýty
    • konstrukce Full-Tang

     

    Hmotnost: 120 g
    Typ nože: Profesionální
    Použití: Univerzální nože, Nože na maso, Nože na ovoce a zeleninu, Porcovací nože, Filetovací nože
    Celková délka nože: 295 mm
    Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel
    Materiál rukojeti: Tvrzený laminát
    Země původu: Japonsko
    Délka čepele: 180 mm
    Jádro čepel: VG-10
    Bolstr: Není
    Počet vrstev: 3


    Profesionální nůž Nakiri z řady TOJIRO Western s délkou čepele 165 mm. Nakiri je tradiční japonský nůž především na krájení a sekání zeleniny, ovoce a bylinek, velice oblíbený mezi kuchaři. S nožem Nakiri velice snadno nakrájíte suroviny na drobné kostičky nebo tenké nudličky. Díky svým rozměrům čepele Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat a přenést např. na pánev. Přes své rozměry čepele je nůž velice lehký a vyvážený.

    Čepel nože je vyrobena z 3-vrstvé kobaltové oceli pomocí DP metody. Nůž proto dosahuje maximální odolnosti ve spojení se špičkovou ostrostí a jednoduchou údržbou. Řada TOJIRO Western je určena především pro profesionální prostředí, má proto standardní a s ohledem na ergonomické vlastnosti ověřený design.

    • oboustranně broušený
    • perfektně ostrý a odolný
    • rukojeť zpevněna 3 nýty,
    • konstrukce Full-Tang. 

    Hmotnost: 135 g
    Typ nože: Profesionální
    Použití: Nože na ovoce a zeleninu
    Celková délka nože: 295 mm
    Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel
    Materiál rukojeti: Tvrzený laminát
    Země původu: Japonsko
    Délka čepele: 165 mm
    Jádro čepel: VG-10
    Bolstr: Není
    Počet vrstev: 3

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3