0

Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Western (F-807), 180 mm

Číslo produktu: F-807
Váha dodávky: 0,5 kg

2595,- s DPH
Hlídat dostupnost - Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Western (F-807), 180 mm
Chci být informován až bude zboží skladem

*

Vyprodáno
Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/6000.  Brusný kámen ExtraSharp 1000/6000 je považován za nejuniverzálnější. Právě tato zrnitost pomůže nejefektivněji provádět dva úkoly současně: předběžné ostření (odstranění mikrodefektů a stopy po činnosti z ostří) a dokončovací ostření (do dokonalého stavu). Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do...
495 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
495 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
495 Kč

Varianty:
Japonský Nakiri nůž Tojiro Western 165mm
Japonský Nakiri nůž Tojiro Western 165mm 1495 Kč
Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Western 300mm
Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Western 300mm 4295 Kč

  • Technické charakteristiky
    Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel
    Délka čepele: 18 cm
    Délka celého nože: 31 cm
    Materiál rukojeti: Tvrzený laminát
    Nože podle použití: Kuchařský nůž
  • Popis

    Profesionální šéfkuchařský nůž Tojiro Western je univerzálním nožem pro porcování masa a krájení ovoce i zeleniny. Délka ostří 180-210 mm je vhodná především pro domácí kuchyně. Své místo ale nalezne i v profesionálním kulinářství. Je vhodný pro většinu práce. Od nakrájení hlávkového salátu přes sekání bylinek po naporcování hovězího boku.

    Jde o vysoce kvalitní Japonský nůž z třívrstvé oceli nabízející vynikající kvalitu za rozumnou cenu.

    Kuchařský nůž Tojiro je vyroben z kvalitní třívrstvé kobaltové oceli s extrémně tvrdým jádrem VG 10. Při výrobě byla použita metoda DP, která chrání nůž proti korozi, umožňuje lepší ostření a zvyšuje jeho odolnost vůči opotřebení a poškození. Díky oboustranně broušenému ostří je krájení a sekání zeleniny nebo masa doslova potěšením. Univerzální použití nože zaručuje u všech potravin vždy krásný a hladký řez.

    Kromě vysoké ostrosti vynikají japonské nože Tojiro snadnou manipulací, která je dána vyváženým těžištěm a ergonomicky tvarovanou rukojetí. Naprostou pevnost bez vůlí i po dlouhodobém používání zaručuje uchycení čepele ke kompozitní rukojeti za pomocí tří nerezových nýtů.

    Balení

    Balení obsahuje nůž Tojiro Western (F-807), 180 mm, ochranu čepele a luxusní dárkovou krabičku.

    Údržba

    Údržbu nože provádějte ručním umytím čepele vodou a běžným kuchyňským čisticím prostředkem. Používejte jemnou houbu. Po umytí nůž důkladně vysušte. Pro zachování ostří nedávejte nůž do odkapávače mezi další nádobí. Kvůli poškození vzhledu a otupení ostří se nedoporučuje mytí nože v myčce (tablety do myčky obsahují jemný písek).

    Stále perfektního ostří docílíte přebroušením na vodních brusných kamenech.

    TECHNICKÉ PARAMETRY

    Použití: Univerzální nože, Nože na maso, Nože na ovoce a zeleninu, Porcovací nože, Filetovací nože

    Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel

    Materiál rukojeti: Tvrzený laminát

    Země původu: Japonsko

    Délka čepele: 180 mm

    Celková délka nože: 310 mm

    Jádro čepel: VG-10

    Bolstr: Nerezová ocel 18-8

    Počet vrstev: 3

    Dárková krabička: Ano

    Tvrdost: 60 +/- 1

    Hmotnost: 170 g

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3