0

Japonský tradiční nůž na ryby a maso Deba Tojiro Flash 165mm + Japonský okrajovací nůž Tojiro Flash (FF-PA100), 100 mm

AKCE 1+1
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
Japonský tradiční nůž na ryby a maso Deba Tojiro Flash 165mm + Japonský okrajovací nůž Tojiro Flash (FF-PA100), 100 mm
Popis
Cenově zvýhodněná sada 1+1

Profesionální nůž Deba řady Tojiro FLASH s délkou čepele nože 165 mm. Deba je tradiční japonský nůž na ryby a maso. Je jednostranně broušený a jeho konstrukce čepele umožňuje snadné vykosťování, ale i tenké plátkování masa. Perfektní nůž nejen pro sushi.

Prémiová řada FLASH, to je unikátní spojení všech předních vlastností nožů japonského a západního stylu. Nože této řady jsou vyráběny ručně složitým procesem vrstvení a překládání ocelí s různým obsahem uhlíku. Tento způsob výroby dává nožům ty nejlepší vlastnosti - nože jsou bezkonkurenčně ostré, houževnaté a odolné. Svoji ostrost si navíc uchovávají po velmi dlouhou dobu. Luxusní vlnkový vzor na čepeli, charakteristický pro nože z damascénské oceli, je díky ruční výrobě u každého nože originální.

  • jednostranně broušený
  • perfektně ostrý a odolný
  • konstrukce Full-tang
  • speciálně tvarovaný bolstr
  • rukojeť vyrobena z Micarty
  • skvěle vyvážený
  • ergonomicky tvarovaná rukojeť

 

Podrobnější informace o této produktové řadě naleznete ZDE...

 

 

 

Hmotnost: 280 g
Typ nože: Profesionální
Použití: Nože na maso, Filetovací nože, Nože na ryby
Země původu: Japonsko
Délka čepele: 165 mm
Celková délka nože: 300 mm
Materiál čepele: Damašková ocel (37 vrstev)
Materiál rukojeti: Micarta
Jádro čepel: VG-10
Tvrdost: až 61 HRc


Profesionální okrajovací nůž z řady TOJIRO FLASH s délkou čepele 100 mm. Okrajovací nože jsou univerzální nože, které nesmí chybět v žádné kuchyni. Velice ostrá špička umožňuje snadné proniknutí nože do potravin s pevnější vrchní částí a stejně kvalitní ostří pak dokončí řez. S okrajovacím nožem FLASH dosáhnete těch nejlepších výsledků při okrajování a vykrajování ovoce a zeleniny.

Prémiová řada FLASH, to je unikátní spojení všech předních vlastností nožů japonského a západního stylu. Nože této řady jsou vyráběny ručně složitým procesem vrstvení a překládání ocelí s různým obsahem uhlíku. Tento způsob výroby dává nožům ty nejlepší vlastnosti - nože jsou bezkonkurenčně ostré, houževnaté a odolné. Svoji ostrost si navíc uchovávají po velmi dlouhou dobu. Luxusní vlnkový vzor na čepeli, charakteristický pro nože z damascénské oceli, je díky ruční výrobě u každého nože originální.

  • oboustranně broušený
  • perfektně ostrý a odolný
  • konstrukce Full-tang
  • speciálně tvarovaný bolstr
  • rukojeť vyrobena z Micarty
  • skvěle vyvážený
  • ergonomicky tvarovaná rukojeť

 

Hmotnost: 80 g
Typ nože: Profesionální
Použití: Nože na ovoce a zeleninu, Okrajovací nože
Země původu: Japonsko
Celková délka nože: 205 mm
Materiál čepele: Damašková ocel (37 vrstev)
Materiál rukojeti: Micarta
Délka čepele: 100 mm
Jádro čepel: VG-10
Tvrdost: až 61 HRc

Technické charakteristiky
Čístá váha: 0,360 kg
Délka čepele: 16.50cm
Délka celého nože: 30.00 cm
Materiál rukojeti: syntetický materiál Micarta ve spojení s nerezovou ocelí
Nože podle použití: Japonský nůž