0

Kuchařský nůž-sekáček Samura Mo-V (SM-0040), 180mm + Vykosťovací nůž Samura MO-V (SM-0063), 150mm

AKCE 1+1
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 7%
Kuchařský nůž-sekáček Samura Mo-V (SM-0040), 180mm + Vykosťovací nůž Samura MO-V (SM-0063), 150mm  
Číslo produktu: SM-0040+SM-0063
Váha dodávky: 0,77 kg

2478,-  Ušetříte: 178,-
2300,- s DPH
Hlídat dostupnost - Kuchařský nůž-sekáček Samura Mo-V (SM-0040), 180mm + Vykosťovací nůž Samura MO-V (SM-0063), 150mm
Chci být informován až bude zboží skladem

*

Vyprodáno
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/6000.  Brusný kámen ExtraSharp 1000/6000 je považován za nejuniverzálnější. Právě tato zrnitost pomůže nejefektivněji provádět dva úkoly současně: předběžné ostření (odstranění mikrodefektů a stopy po činnosti z ostří) a dokončovací ostření (do dokonalého stavu). Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do...
495 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
495 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
495 Kč


  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,521 kg
    Materiál čepele: AUS-8
    Délka čepele: 18 cm
    Délka celého nože: 31 cm
    Materiál rukojeti: G10
    Nože podle použití: Sekáček
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Kuchyňský sekáček na maso

    Kuchyňský sekáček k přesekávání kostí, který pochází z řady MO-V, je účinným pomocníkem při pracích v kuchyni, které vyžadují větší sílu. Široká čepel tohoto nástroje si lehce poradí s menšími kostmi, se šlachami, s chrupavkami i svalovými tkáněmi. S pomocí tohoto nástroje lze rozdělit kuře, krůtu nebo králíka na porce a rybu rozdělit na filety; snadno s ním lze také oddělit rybí hlavu.

    Díky velkému úhlu ostří (40°), dobře vymyšlené geometrii ostré čepele a také masivnímu provedení může tento nástroj těžkou práci v kuchyni značně ulehčit. Navíc vhodně vymyšlená oválná rukojeť tohoto nástroje umožňuje dosáhnout naprosté přesnosti při práci.
     

     

    Typ nože: nůž evropského typu
    Určení: sekáček
    Délka čepele: 180 mm
    Celková délka: 310 mm
    Hmotnost: 356 g
    Materiál čepele: nerezová ocel
    Značka materiálu čepele: AUS-8
    Tvrdost: 59 HRc
    Povrch čepele: nepotažená
    Ostření čepele: Pro +
    Typ ostří: rovnoměrný
    Forma ostření: symetrická
    Materiál rukojeti: G10
    Barva rukojeti: černá
    Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel


    Tento nůž má velmi tenkou a dlouhou čepel. Je účinným pomocníkem především při vykosťování všech druhů masa, ryb nebo drůbeže, při oddělování masa od kůže, chrupavek, svalové tkáně či šlach.

    Ostrá čepel nože dokáže vytvořit hluboké, precizně provedené řezy a velmi přesně oddělit čisté maso s tím, že na kostech žádné maso nezanechá.

    Zvláštní tvar a pružnost čepeli umožní, aby nůž čistě oddělil maso i např. z okolí velkých kloubů.
      

    Typ nože: nůž evropského typu

    Určení: vykosťovací

    Délka čepele: 150 mm

    Celková délka: 270 mm

    Hmotnost: 165 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 59 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Pro +

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: G10

    Barva rukojeti: černá

    Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel

      

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3