0

AKCE 1+1 Kuchařský nůž-sekáček Samura Mo-V (SM-0040), 180mm + Filetovací nůž Samura MO-V (SM-0045), 230mm

AKCE 1+1
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 7%
AKCE 1+1 Kuchařský nůž-sekáček Samura Mo-V (SM-0040), 180mm + Filetovací nůž Samura MO-V (SM-0045), 230mm
Číslo produktu: SM-0040+SM-0045

2580,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

AKCE 1+1
-10%
Skladem
3270 Kč
2940  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2780 Kč
2500  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3100 Kč
2790  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,356 kg
    Materiál čepele: AUS-8
    Délka čepele: 18 cm
    Délka celého nože: 31 cm
    Materiál rukojeti: G10
    Nože podle použití: Sekáček
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Kuchyňský sekáček na maso

    Kuchyňský sekáček k přesekávání kostí, který pochází z řady MO-V, je účinným pomocníkem při pracích v kuchyni, které vyžadují větší sílu. Široká čepel tohoto nástroje si lehce poradí s menšími kostmi, se šlachami, s chrupavkami i svalovými tkáněmi. S pomocí tohoto nástroje lze rozdělit kuře, krůtu nebo králíka na porce a rybu rozdělit na filety; snadno s ním lze také oddělit rybí hlavu.

    Díky velkému úhlu ostří (40°), dobře vymyšlené geometrii ostré čepele a také masivnímu provedení může tento nástroj těžkou práci v kuchyni značně ulehčit. Navíc vhodně vymyšlená oválná rukojeť tohoto nástroje umožňuje dosáhnout naprosté přesnosti při práci.
     

     

    Typ nože: nůž evropského typu
    Určení: sekáček
    Délka čepele: 180 mm
    Celková délka: 310 mm
    Hmotnost: 356 g
    Materiál čepele: nerezová ocel
    Značka materiálu čepele: AUS-8
    Tvrdost: 59 HRc
    Povrch čepele: nepotažená
    Ostření čepele: Pro +
    Typ ostří: rovnoměrný
    Forma ostření: symetrická
    Materiál rukojeti: G10
    Barva rukojeti: černá
    Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel


    Tento nůž se používá na krájení zeleniny, ovoce a dalších potravin.

    Geometrie ostří tohoto plátkovacího nástroje z řady Samura MO-V se dobře hodí ke krájení salámu nebo sýra na kousky potřebné velikosti. S jeho pomocí lze např. velmi snadno nakrájet čerstvé a nasolené ryby pro přípravu sushi (nebo maso na přípravu carpaccia).

    Tvrdost čepele 59 HRC pomáhá k dosažení preciznosti při krájení.
    Další výhodou tohoto nástroje je ergonomická rukojeť ze sklolaminátu G-10. Umožňuje pevné uchopení nástroje a jeho dokonalé ovládání při krájení.
      

    Typ nože: nůž evropského typu

    Určení: filetovací

    Délka čepele: 200 mm

    Celková délka: 325 mm

    Hmotnost: 190 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 59 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Pro +

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: G10

    Barva rukojeti: černá

    Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel