0

AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SUBAJA Damascus 130mm + Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SUBAJA Damascus 130mm + Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm
Číslo produktu: 55120+55118

3725,- s DPH
Zboží je nedostupné

Nejlepší alternativy (vše skladem)

AKCE 1+1
-10%
Skladem
4490 Kč
4040  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
2555 Kč
2295  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
2475 Kč
2225  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,130 kg
    Materiál čepele: Damascénská ocel
    Délka čepele: 13 cm
    Délka celého nože: 24,5 cm
    Materiál rukojeti: dřevo Pakka
    Nože podle použití: Univerzální
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Tento univerzální nůž, dlouhý 130 mm, lze použít jak v domácnostech, tak také v profesionálních kuchyních.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

     

    Typ nože: evropského typu

    Určení: univerzální

    Délka čepele: 130 mm

    Celková délka: 245 mm

    Hmotnost: 130 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 1,9 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang


    Tradiční japonský nůž Santoku se používá ke krájení, sekání a drcení různých druhů potravin. Santoku lze označit jako jistý druh nám známého evropského nože „Chef“, jeho japonský název lze interpretovat jako „tři dobré věci“. Santoku nůž Seburo se hodí pro práci prakticky se všemi druhy potravin, hravě si poradí s masem a s rybami, stejně jako se zeleninou a s ovocem.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

    Typ nože: tradiční japonský

    Určení: Santoku (šéfkuchařský)

    Délka čepele: 190 mm

    Celková délka: 320 mm

    Hmotnost: 187 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,2 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Barva rukojeti: hnědá

Podobné zboží: