Nůž Gyuto z řady TOJIRO Narihira vhodný především pro domácnosti, s délkou čepele 240 mm je tradiční, japonský, šéfkuchařský nůž používaný na ryby, maso i zeleninu. Nůž je určen pro každodenní krájení a sekání velkého množství potravin.
Díky molybden-vanadiové oceli jednoduchý na údržbu a vysoce odolný proti korozi. Konstrukce nože je optimálně vyvážená pro maximální pohodlí a stabilitu.
perfektně ostrý
oboustranně broušený
konstrukce Full-Tang
odolná rukojeť
Hmotnost: 220 gTyp nože: Nože do domácnostiPoužití: Univerzální nože, Nože na maso, Nože na ovoce a zeleninu, Porcovací nože, Nože na rybyZemě původu: JaponskoDélka čepele: 240 mmCelková délka nože: 370 mmMateriál čepele: Molybden-vanadiová ocelMateriál rukojeti: Umělá hmota