0

Tojiro Narihira Japonský šéfkuchařský nůž Gyuto 240mm

Číslo produktu: FC-44

1780,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Bestseller
Tip na dárek
Skladem
 
1725  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,220 kg
    Materiál čepele: Molybden-vanadiová ocel
    Délka čepele: 24 cm
    Délka celého nože: 37 cm
    Materiál rukojeti: Umělá hmota
    Nože podle použití:
  • Popis

    Nůž Gyuto z řady TOJIRO Narihira vhodný především pro domácnosti, s délkou čepele 240 mm je tradiční, japonský, šéfkuchařský nůž používaný na ryby, maso i zeleninu. Nůž je určen pro každodenní krájení a sekání velkého množství potravin.

    Díky molybden-vanadiové oceli jednoduchý na údržbu a vysoce odolný proti korozi. Konstrukce nože je optimálně vyvážená pro maximální pohodlí a stabilitu.

    perfektně ostrý

    oboustranně broušený

    konstrukce Full-Tang

    odolná rukojeť

    Hmotnost: 220 gTyp nože: Nože do domácnostiPoužití: Univerzální nože, Nože na maso, Nože na ovoce a zeleninu, Porcovací nože, Nože na rybyZemě původu: JaponskoDélka čepele: 240 mmCelková délka nože: 370 mmMateriál čepele: Molybden-vanadiová ocelMateriál rukojeti: Umělá hmota