0

Japonský Yanagi-Sashimi nůž Tojiro Narihira 210mm

Číslo produktu: FC-75

660,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Vánoce!
Bestseller
Tip na dárek
-15%
Skladem
1425 Kč
1210  s DPH
Skladem
 
2305  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,080 kg
    Délka čepele: 21 cm
    Délka celého nože: 35 cm
    Nože podle použití:
  • Popis

    Nože Yanagi-Sashimi řady TOJIRO Narihira je tradiční japonský nůž, původně používaný v západním Japonsku, dnes oblíbený mezi předními šéfkuchaři po celém světě.

    Nůž je speciálně určený pro práci s rybami, chobotnicemi, i ostatními mořskými plody, a především pro výrobu sushi. Avšak zvládnete s nimi také snadno naplátkovat šunku či sýr.

    Yanagi-Sashimi z řady TOJIRO Narihira je jednostranně broušený s délkou čepele 210 mm. Díky molybden-vanadiové oceli jednoduchý na údržbu a vysoce odolný proti korozi.

    Konstrukce rukojeti vychází z japonské tradice. Je tedy velmi lehká a pohodlná. Právě proto se s nožem velice příjemně pracuje a umožní Vám dosáhnout perfektních výsledků třeba právě při výrobě sushi, nebo tenkém plátkování lososa, tuňáka apod.

    • jednostranně broušený
    • tradičná japonská rukojeť

    Hmotnost: 80 g
    Typ nože: Profesionální
    Použití: Nože na ryby
    Délka čepele: 210 mm
    Celková délka nože: 350 mm
    Materiál čepele: Molybden-vanadiová ocel
    Materiál rukojeti: Magnoliové dřevo
    Počet vrstev: 1
    Tvrdost: 55 - 57 HRc