0

AKCE 1+1 Filetovací nůž Seburo SUBAJA II Damascus 200mm + Šéfkuchařský nůž Seburo SUBAJA II Damascus 195mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
AKCE 1+1 Filetovací nůž Seburo SUBAJA II Damascus 200mm + Šéfkuchařský nůž Seburo SUBAJA II Damascus 195mm
Číslo produktu: 55119+55117

4270,- s DPH
Zboží je nedostupné

Nejlepší alternativy (vše skladem)

AKCE 1+1
-10%
Skladem
3370 Kč
3030  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
2625 Kč
2360  s DPH
AKCE 1+1
-7%
Skladem
1778 Kč
1650  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Materiál čepele: Damascénská ocel
    Délka čepele: 20 cm
    Délka celého nože: 33 cm
    Materiál rukojeti: dřevo Pakka
    Nože podle použití: Porcovací nůž
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Zajímavý příklad plátkovacího nože z damašské oceli.

    Úzká a dlouhá čepel nože umožní přesně nakrájet plátky a malé kousky ze salámu, sýra nebo masa na sendviče. Také umožní nakrájet na plátky čerstvé nebo solené ryby na výrobu sushi a sashimi. Dokonce lze nakrájet tenké plátky z velkých kusů potravin – právě díky nástroji z damašské oceli ani toto nebude problém.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

     

    Typ nože: evropského typu

    Určení: filetovací

    Délka čepele: 200 mm

    Celková délka: 330 mm

    Hmotnost: 187 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,1 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Barva rukojeti: hnědá


    Nůž „Chef“ s dlouhou širokou čepelí je v domácích i v profesionálních kuchyních prostě nepostradatelný. Je vhodný pro většinu typů úkonů a prakticky pro práci se všemi typy potravin. Představuje základní součást "kuchyňské trojice".

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

     

    Typ nože: evropského typu

    Určení: šéfkuchařský

    Délka čepele: 195 mm

    Celková délka: 325 mm

    Hmotnost: 187 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,1 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Barva rukojeti: hnědá