0

AKCE 1+1 Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Western, 180mm (F-312) + Japonský Santoku nůž Tojiro Western 170mm

AKCE 1+1
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 7%
AKCE 1+1 Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Western, 180mm (F-312) + Japonský Santoku nůž Tojiro Western 170mm
Číslo produktu: F-312+F-311

2805,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

AKCE 1+1
-10%
Skladem
3270 Kč
2940  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2930 Kč
2635  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3250 Kč
2925  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,250 kg
    Délka čepele: 18 cm
    Délka celého nože: 29,5 cm
    Nože podle použití: Kuchařský nůž
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Profesionální šéfkuchařský nůž z řady TOJIRO Western s délkou čepele 180 mm. Šéfkuchařské nože jsou univerzální nože větších rozměrů, s konstrukcí full tang, ergonomicky tvarovanou rukojetí a výborným vyvážením, které nesmí chybět v profesionálním prostředí. Konstrukce a materiál nože je speciálně určen pro každodenní krájení a sekání velkého množství potravin.

    Čepel je vyrobena z 3-vrstvé kobaltové oceli pomocí DP metody. Nůž proto dosahuje maximální odolnosti ve spojení se špičkovou ostrostí a jednoduchou údržbou. Řada TOJIRO Western je určena především pro profesionální prostředí, má proto standardní a s ohledem na ergonomické vlastnosti ověřený design.

    • oboustranně broušený
    • perfetkně ostrý a odolný
    • rukojeť zpevněna 3 nýty
    • konstrukce Full-Tang

     

    Hmotnost: 120 g
    Typ nože: Profesionální
    Použití: Univerzální nože, Nože na maso, Nože na ovoce a zeleninu, Porcovací nože, Filetovací nože
    Celková délka nože: 295 mm
    Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel
    Materiál rukojeti: Tvrzený laminát
    Země původu: Japonsko
    Délka čepele: 180 mm
    Jádro čepel: VG-10
    Bolstr: Není
    Počet vrstev: 3


    Japonský nůž Santoku patří mezi nejpoužívanější japonské nože. Doslovný překlad „San-Toku“ znamená „Tři ctnosti“. Santoku je univerzální nůž vhodný pro práci se zeleninou, masem a rybami. Tenké ostří nože Vám zaručí hladký a snadný řez, díky kterému z krájené zeleniny nebo masa neunikne zbytečně šťáva. Rozměry čepele umožňují nakrájenou surovinu podebrat a přenést na pánev.

    Nože Santoku doporučujeme pro svoje univerzální použití do všech kuchyní jako základní nůž– můžete s nimi krájet zeleninu, porcovat maso a ryby, sekat cibuli, utřít česnek, drtit, plátkovat, apod. Přes svoje rozměry čepele je nůž velmi lehký a vyvážený.

    Čepel je vyrobena z 3-vrstvé kobaltové oceli pomocí DP metody. Nůž proto dosahuje maximální odolnosti ve spojení se špičkovou ostrostí a jednoduchou údržbou. Řada TOJIRO Western je určena především pro profesionální prostředí, má proto standardní a s ohledem na ergonomické vlastnosti ověřený design.

    • oboustranně broušený
    • perfektně ostrý a odolný
    • rukojeť zpevněna 3 nýty
    • konstrukce Full-Tang

     

    Hmotnost: 130 g
    Typ nože: Profesionální
    Použití: Univerzální nože, Nože na maso, Nože na ovoce a zeleninu, Nože na ryby
    Materiál čepele: Třívrstvá kobaltová ocel
    Materiál rukojeti: Tvrzený laminát
    Země původu: Japonsko
    Celková délka nože: 285 mm
    Délka čepele: 170 mm
    Jádro čepel: VG-10
    Bolstr: Není
    Počet vrstev: 3

Podobné zboží: