0

AKCE 1+1 Nůž na chléb a pečivo Samura MO-V (SM-0055), 230 mm + Filetovací nůž Samura MO-V (SM-0045), 230mm

AKCE 1+1
+
AKCE 1+1
SLEVA 7%
AKCE 1+1 Nůž na chléb a pečivo Samura MO-V (SM-0055), 230 mm + Filetovací nůž Samura MO-V (SM-0045), 230mm  
Číslo produktu: SM-0055+SM-0045
Váha dodávky: 0,645 kg

2778,-  Ušetříte: 198,-
2580,- s DPH
Hlídat dostupnost - AKCE 1+1 Nůž na chléb a pečivo Samura MO-V (SM-0055), 230 mm + Filetovací nůž Samura MO-V (SM-0045), 230mm
Chci být informován až bude zboží skladem

*

Vyprodáno
Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 600/1500. Jedna strana se zrnitostí 600 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1500 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč


  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,200 kg
    Materiál čepele: AUS-8
    Délka čepele: 23 cm
    Délka celého nože: 32 cm
    Materiál rukojeti: G10
    Nože podle použití: Nůž na chléb
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Tento dlouhý nůž s velice ostrou vlnitou čepelí je nezbytný pro krájení chleba a dalších potravin s tvrdým povrchem, ale měkkým vnitřkem (např. ananasů, melounů apod.).

    Japonská nerez ocel AUS-8, z níž je nůž zhotoven, se vyznačuje vysokou odolností vůči korozi, značnou pevností řezací hrany, snadno se leští i brousí. Rukojeť nože, která je zhotovena z materiálu G-10, odolného vůči vlhkosti a vysokým teplotám, lze snadno a pevně uchopit. V ruce neklouže a je odolná vůči agresivnímu prostředí.

    Nože z řady Samura "Mo-V" nejsou příliš drahé, přitom jsou praktické a vyznačují se moderním designem, díky němuž se stanou současně i dekorativním prvkem v každé kuchyni.
      

    Typ nože: nůž evropského typu

    Určení: na chléb a pečivo

    Délka čepele: 185 mm

    Celková délka: 320 mm

    Hmotnost: 190 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 59 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Pro +

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: G10

    Barva rukojeti: černá

    Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel

      


    Tento nůž se používá na krájení zeleniny, ovoce a dalších potravin.

    Geometrie ostří tohoto plátkovacího nástroje z řady Samura MO-V se dobře hodí ke krájení salámu nebo sýra na kousky potřebné velikosti. S jeho pomocí lze např. velmi snadno nakrájet čerstvé a nasolené ryby pro přípravu sushi (nebo maso na přípravu carpaccia).

    Tvrdost čepele 59 HRC pomáhá k dosažení preciznosti při krájení.
    Další výhodou tohoto nástroje je ergonomická rukojeť ze sklolaminátu G-10. Umožňuje pevné uchopení nástroje a jeho dokonalé ovládání při krájení.
      

    Typ nože: nůž evropského typu

    Určení: filetovací

    Délka čepele: 200 mm

    Celková délka: 325 mm

    Hmotnost: 190 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 59 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Pro +

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: G10

    Barva rukojeti: černá

    Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3