0

Nůž na chléb a pečivo Samura MO-V (SM-0055), 230 mm + Filetovací nůž Samura MO-V (SM-0045), 230mm

AKCE 1+1
+
AKCE 1+1
SLEVA 7%
Nůž na chléb a pečivo Samura MO-V (SM-0055), 230 mm + Filetovací nůž Samura MO-V (SM-0045), 230mm  
Číslo produktu: SM-0055+SM-0045
Váha dodávky: 0,645 kg

2778,-  Ušetříte: 198,-
2580,- s DPH
Hlídat dostupnost - Nůž na chléb a pečivo Samura MO-V (SM-0055), 230 mm + Filetovací nůž Samura MO-V (SM-0045), 230mm
Chci být informován až bude zboží skladem

*

Vyprodáno

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,200 kg
    Materiál čepele: AUS-8
    Délka čepele: 23 cm
    Délka celého nože: 32 cm
    Materiál rukojeti: G10
    Nože podle použití: Nůž na chléb
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Tento dlouhý nůž s velice ostrou vlnitou čepelí je nezbytný pro krájení chleba a dalších potravin s tvrdým povrchem, ale měkkým vnitřkem (např. ananasů, melounů apod.).

    Japonská nerez ocel AUS-8, z níž je nůž zhotoven, se vyznačuje vysokou odolností vůči korozi, značnou pevností řezací hrany, snadno se leští i brousí. Rukojeť nože, která je zhotovena z materiálu G-10, odolného vůči vlhkosti a vysokým teplotám, lze snadno a pevně uchopit. V ruce neklouže a je odolná vůči agresivnímu prostředí.

    Nože z řady Samura "Mo-V" nejsou příliš drahé, přitom jsou praktické a vyznačují se moderním designem, díky němuž se stanou současně i dekorativním prvkem v každé kuchyni.
      

    Typ nože: nůž evropského typu

    Určení: na chléb a pečivo

    Délka čepele: 185 mm

    Celková délka: 320 mm

    Hmotnost: 190 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 59 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Pro +

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: G10

    Barva rukojeti: černá

    Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel

      


    Tento nůž se používá na krájení zeleniny, ovoce a dalších potravin.

    Geometrie ostří tohoto plátkovacího nástroje z řady Samura MO-V se dobře hodí ke krájení salámu nebo sýra na kousky potřebné velikosti. S jeho pomocí lze např. velmi snadno nakrájet čerstvé a nasolené ryby pro přípravu sushi (nebo maso na přípravu carpaccia).

    Tvrdost čepele 59 HRC pomáhá k dosažení preciznosti při krájení.
    Další výhodou tohoto nástroje je ergonomická rukojeť ze sklolaminátu G-10. Umožňuje pevné uchopení nástroje a jeho dokonalé ovládání při krájení.
      

    Typ nože: nůž evropského typu

    Určení: filetovací

    Délka čepele: 200 mm

    Celková délka: 325 mm

    Hmotnost: 190 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 59 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Pro +

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: G10

    Barva rukojeti: černá

    Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1 z 1
Tip na dárek
Skladem (>5 ks)
 
1245  s DPH