0

Nůž vykošťovací Dellinger Samurai Professional Damascus VG-10, 150mm + Nůž na krájení a sekání zeleniny Nakiri Dellinger Samurai Professional Damascus VG-10, 165mm

AKCE 1+1
Damaškový
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
Nůž vykošťovací Dellinger Samurai Professional Damascus VG-10, 150mm + Nůž na krájení a sekání zeleniny Nakiri Dellinger Samurai Professional Damascus VG-10, 165mm
Číslo produktu: SXLK-HP6+SXLK-HP4
Váha dodávky: 0,458 kg

4698,-  Ušetříte: 473,-
4225,- s DPH
Skladem v eshopu: 2 ks
Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/400
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/400
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/400 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/400. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
1245 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/600
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/600
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/600 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/600. Jedna strana se zrnitostí 600 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 2000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
1350 Kč

Varianty:
Nůž na okrajování ovoce a zeleniny Dellinger Samurai...
Nůž na okrajování ovoce a zeleniny Dellinger Samurai... 2695 Kč
Nůž na okrajování ovoce a zeleniny Dellinger Samurai...
Nůž na okrajování ovoce a zeleniny Dellinger Samurai... 3325 Kč
Univerzální malý nůž Dellinger Samurai Professional Damascus...
Univerzální malý nůž Dellinger Samurai Professional Damascus... 3325 Kč
Univerzální malý nůž Dellinger Samurai Professional Damascus...
Univerzální malý nůž Dellinger Samurai Professional Damascus... 3955 Kč
Nůž vykošťovací Dellinger Samurai Professional Damascus VG-10,...
Nůž vykošťovací Dellinger Samurai Professional Damascus VG-10,... 4225 Kč
Nůž na chléb a pečivo Dellinger Samurai Professional Damascus...
Nůž na chléb a pečivo Dellinger Samurai Professional Damascus... 4315 Kč
Univerzální kuchařský nůž Santoku Cullens Dellinger Samurai...
Univerzální kuchařský nůž Santoku Cullens Dellinger Samurai... 4495 Kč
Nůž na chléb a pečivo Dellinger Samurai Professional Damascus...
Nůž na chléb a pečivo Dellinger Samurai Professional Damascus... 4945 Kč
Univerzální kuchařský nůž Santoku Cullens Dellinger Samurai...
Univerzální kuchařský nůž Santoku Cullens Dellinger Samurai... 5125 Kč
  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,398 kg
    Materiál čepele: VG-10
    Délka čepele: 15 cm
    Délka celého nože: 26 cm
    Nože podle použití: Vykosťovací nůž
  • Popis
    Vážení zákazníci, rádi bychom upozornili na to, že od 27.09. do 7.10. nebudou z důvodu dovolené vyřizovány žádné objednávky. Veškeré objednávky budou vyřizovány od 10.10. v pořadí, v jakém nám byly doručeny. Chat, telefonní a emailová podpora budou dostupné. Děkujeme za pochopení.
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    japonský vykošťovací nůž Boning 6“ (150 mm) série Dellinger Samurai .

    Velmi ostrý japonský nůž na vykošťování Boning 6" Dellinger Samurai  (délka čepele 150 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Nůž s charakteristicky zakřivenou a rovnou čepelí je vhodný na odřezávání masa od kosti, šlach a tučných částí. Zůžená čepel damaškového nože pomůže při vykošťování v okolí kloubů a kostí. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným.

    Délka rukojeti:        100 mm
    Délka čepele:          150 mm
    Celková délka:        260 mm
    Hmotnost:                120 g
    .
    Japonský vykošťovací nůž Boning 6“ Dellinger Samurai  má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem TINY WAVE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře TINY WAVE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality.

    Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

    Doporučení a údržba:

    ✅ japonský vykošťovací nůž Boning 6“ Dellinger Samuraiz damascénské oceli (damascus steel), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
    ✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
    ✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
    ✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
    ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

    Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

    Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

    Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.


    japonský nůž na krájení a sekání zeleniny NAKIRI 7“ (165 mm) série Dellinger Samurai .

    Velmi ostrý japonský nůž krájení a sekání zeleniny Nakiri 7“  Dellinger Samurai (délka čepele 165 mm) z damascénské oceli (damascus steel) Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.
    Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným.

    Délka rukojeti:        115 mm
    Délka čepele:          165 mm
    Celková délka:        310 mm
    Hmotnost:                278 g

    Japonský nůž na krájení a sekání zeleniny a bylinek Nakiri 7“ Dellinger Samurai má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem TINY WAVE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře TINY WAVE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality.

    Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

    Doporučení a údržba:

    ✅ japonský nůž na zeleninu Nakiri 7“ Dellinger Samurai z damascénské oceli (damascus steel), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
    ✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
    ✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
    ✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
    ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

    Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

    Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

    Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-2 z 2
Tip na dárek
Skladem (>5 ks)
 
1245  s DPH
Tip na dárek
Skladem (>5 ks)
 
1350  s DPH