Doprava zdarma na všechno!
0

AKCE 1+1 Nůž Yanagiba na sushi Samura KAIJU (SKJ-0045) 240mm + Šéfkuchařský nůž Samura KAIJU (SKJ-0085) 210mm

AKCE 1+1
+
AKCE 1+1
SLEVA 7%
AKCE 1+1 Nůž Yanagiba na sushi Samura KAIJU (SKJ-0045) 240mm + Šéfkuchařský nůž Samura KAIJU (SKJ-0085) 210mm
Číslo produktu: SKJ-0045+SKJ-0085

3355,- s DPH
Dočasně vyprodáno

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,358 kg
    Materiál čepele: AUS-8
    Délka čepele: 24 cm
    Délka celého nože: 37 cm
    Materiál rukojeti: Drevo
    Nože podle použití: Filetovací nůž
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Tradiční japonský nůž Santoku se používá ke krájení, sekání a drcení různých druhů potravin. Santoku lze označit jako jistý druh nám známého evropského nože „Chef“, jeho japonský název lze interpretovat jako „tři dobré věci“. Santoku Samura Harakiri se hodí pro práci prakticky se všemi druhy potravin, hravě si poradí s masem a s rybami, stejně jako se zeleninou a s ovocem.

    Zvláštní design Santoku je optimální pro práci bez vzdálení ostří nože od prkénka. Pro krájení tímto nožem jsou vhodné spíše svislé pohyby (nahoru/dolů) než pohyby vodorovné.

      

    Typ nože: tradiční japonský

    Určení: Yanagiba

    Délka čepele: 240 mm

    Celková délka: 370 mm

    Hmotnost: 171 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 58 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Shark

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: dřevo

    Barva rukojeti: hnědá


    Nůž „Chef“ s dlouhou širokou čepelí je v domácích i v profesionálních kuchyních prostě nepostradatelný. Je vhodný pro většinu typů úkonů a prakticky pro práci se všemi typy potravin. Představuje základní součást "kuchyňské trojice".

    Krájení masa, salámů nebo sýrů, rozmělňování zelí a sekání prakticky všech druhů potravin bude díky noži „Chef“ z řady Kaiju jednoduché a snadné, neboť čepel má optimální tvrdost 58 HRC. Dokáže si po dlouhou dobu udržet svoji ostrost a díky jejímu povrchu černé barvy, připomínajícímu ruční kování, lze účinně zabránit přilínání kousků potravin k nástroji.

      

    Typ nože: evropského typu

    Určení: šéfkuchařský

    Délka čepele: 210 mm

    Celková délka: 345 mm

    Hmotnost: 187 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 58 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Pro +

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: dřevo

    Barva rukojeti: hnědá