0

AKCE 1+1 Nakiri nůž Seburo HOKORI Damascus 170mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI Damascus 200mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
AKCE 1+1 Nakiri nůž Seburo HOKORI Damascus 170mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI Damascus 200mm  
Číslo produktu: 55246+55242
Váha dodávky: 0,89 kg

4390,-  Ušetříte: 440,-
3950,- s DPH
Skladem v eshopu: více než 5 ks
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 600/1500. Jedna strana se zrnitostí 600 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1500 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč

Varianty:
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOKORI Damascus 90mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOKORI Damascus 90mm +... 2870 Kč
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOKORI Damascus 90mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo HOKORI Damascus 90mm +... 2870 Kč
AKCE 1+1 Univerzální nůž Seburo HOKORI Damascus 125mm +...
AKCE 1+1 Univerzální nůž Seburo HOKORI Damascus 125mm +... 3050 Kč
AKCE 1+1 Univerzální nůž Seburo HOKORI Damascus 125mm + Nakiri...
AKCE 1+1 Univerzální nůž Seburo HOKORI Damascus 125mm + Nakiri... 3050 Kč
AKCE 1+1 Vykosťovací nůž Seburo HOKORI Damascus 150mm +...
AKCE 1+1 Vykosťovací nůž Seburo HOKORI Damascus 150mm +... 3300 Kč

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,430 kg
    Materiál čepele: Damascénská ocel
    Délka čepele: 17 cm
    Délka celého nože: 30 cm
    Materiál rukojeti: Olivové dřevo
    Nože podle použití: Nože na zeleninu
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Nakiri nůž Seburo HOKORI Damascus 170mm japonského typu

    Nůž Nakiri je další jedinečný zástupce z řady Seburo HOKORI, kterou vřele doporučujeme všem zapáleným domácím kuchařům. Jde o klasický nůž japonského typu z damaškové oceli (damascus steel). Nakiri je tradiční japonský nůž především na krájení a sekání zeleniny, ovoce a bylinek, velice oblíbený mezi kuchaři. S nožem Nakiri velice snadno nakrájíte suroviny na drobné kostičky nebo tenké nudličky. Přes své rozměry čepele je nůž velice lehký a vyvážený.

    Nikiri nůž Seburo HOKORI je nůž s délkou čepele 170 mm a je vyrobený z vysoce kvalitní damaškové oceli s vysokým obsahem uhlíku. Rukojeť je z přírodního olivového dřeva. Protože jde o japonský nůž, je možné, že si na práci s ním budete chvíli zvykat. Ale věřte nám, jde to rychle, protože jej nebudete chtít dát z ruky…

    V Nakiri noži Seburo HOKORI Damascus 170mm si pořizujete japonskou tradici spojující klasické a moderní materiály. Vzniká tak jedinečná kombinace, kterou si prostě zamilujete.

    Délka rukojeti:        130 mm
    Délka čepele:          170 mm
    Celková délka:        300 mm
    Hmotnost:              200 g

    Čepel Nakiri nože Seburo HOKORI Damascus 170mm je silná 2,2 mm. Je vyrobená ze 67 vrstev damaškové oceli s tvrdostí 60 HRc, jádro je zhotovené z oceli VG-10 s vysokým obsahem uhlíku. Nůž je proto velmi odolný a má vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez

    Elegantní rukojeť je příjemná do ruky a je vyrobená z olivového dřeva, což je ekologický a velmi odolný materiál s dlouhou životností. Navíc jde opět, podobně jako u damaškové oceli, o tisíce let starý materiál prověřený léty používání v kuchyních po celém světě. Vyžaduje sice občasnou údržbu, ale díky modernímu zpracování dřeva se jí není třeba obávat. Kovová podložka čepele osazená v rukojeti zabraňuje hromadění skvrn a nečistot na rukojeti, čímž se zvyšuje hygiena a snadnost údržby celého nože.

    Série nožů HOKORI se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a aristokratickým designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysokopevnostní oceli VG-10 s tvrdostí 61(+/-)1 RC v damaskových obkladech, což zaručuje jejich dlouhověkost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. Ocel VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná pro udržení ostří i při kalení na tvrdost 60-62 RC. Základem série HOKORI je vysoce kvalitní ocel, která se vyznačuje pevností a dlouhověkostí, zatímco rukojeti z olivového dřeva zajišťují pohodlné držení nože v ruce. Olivovník je symbolem míru, prosperity a dlouhověkosti, a jeho dřevo má unikátní vlastnosti, díky kterým se rukojeť nože stává příjemnou na dotek a odolnou vůči opotřebení.

    Doporučení a údržba:

    Nůž jako celek:

    ✅ Nůž HOKORI Damascusz damaškové oceli nikdy nemyjte v myčce na nádobí.
    ✅ Po použití nůž ručně umyjte a ihned osušte, případně i potřete olejem. Jinak by částečky na ostří nože mohly začít korodovat a zanechat na noži nevzhledné skvrny.
    ✅ Nepoužívejte kuchařský nůž z damaškové oceli ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
    ✅ Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem nebo nárazem.
    ✅ Pokud víte, že nůž z damaškové oceli nebudete delší dobu potřebovat, je vhodné jej potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
    ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! 

    Údržba rukojeti:

    Rukojeť z olivového dřeva vyžaduje občasnou péči. Dřevo je živý materiál, a proto k němu tak musíme přistupovat. I když je řádně vyschlé, reaguje na změnu vlhkosti, takže může docházet k jeho zkroucení nebo i prasknutí. Těmto změnám lze předejít dodržováním dvou jednoduchých zásad:

    ✅ Před prvním použitím doporučujeme rukojeť důkladně potřít olivovým či slunečnicovým olejem. Tím se zlepší její přirozená odolnost proti vlhku. Olej naneste na celý povrch a po chvíli setřete nevstřebané množství ubrouskem.
    ✅ Při pravidelném používání a mytí doporučujeme ošetření olejem občas zopakovat.

    Ostření nože

    Ostří nože je rovnoměrné, evropského typu. Ostření se tedy provádí symetricky, s úhlem 15° na stranu.

    Série HOKORI zahrnuje různé typy nožů, z nichž každý je určen pro specifické kulinářské úkoly: od univerzálního nože šéfkuchaře po speciální nože pro tenké krájení nebo porcování masa. Díky široké nabídce velikostí a tvarů si můžete vybrat nůž, který ideálně vyhovuje vám a vašim kulinářským preferencím. Nože HOKORI nejsou jen kuchyňské nástroje, jsou to díla umění vytvořená s láskou a péčí o váš komfort. Stanou se skvělým dárkem pro každého kuchaře, který oceňuje kvalitu, styl a funkčnost. Udělejte svou kuchyni ještě útulnější a jedinečnější s řadou nožů HOKORI od SEBURO!

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!


    Nůž šéfkuchaře Seburo HOKORI Damascus 200mm evropského typu z japonské oceli

    Ač je v názvu nože slovo „šéfkuchař“, vřele doporučujeme nejen tento, ale celou řadu Seburo HOKORI také zapáleným domácím kuchařům. Máte-li stejně jako my slabost pro prověřenou tradici v moderním kabátě, tak toto je určitě správná volba. Jde totiž o všestranný a praktický nůž pro práci se všemi typy potravin a díky speciální špičce se obzvláště hodí na krájení a řezání zeleniny a masa.

    Seburo HOKORI je pohodlný nůž s délkou čepele 200 mm vyrobený z vysoce kvalitní damaškové oceli. Rukojeť je z přírodního olivového dřeva. Protože jde o nůž v evropském stylu, má i charakteristický oboustranný výbrus, čili práce s ním vám půjde ihned od ruky.

    V kuchařském noži Seburo HOKORI Damascus 200mm se elegantně snoubí evropská a japonská tradice i klasické a moderní materiály. Vzniká tak jedinečná kombinace, kterou si prostě zamilujete.

    Délka rukojeti:        130 mm
    Délka čepele:          200 mm
    Celková délka:         330 mm
    Hmotnost:               195 g

    Čepel kuchařského nože Seburo HOKORI Damascus 200mm je silná 2,2 mm. Je vyrobená ze 67 vrstev damaškové oceli s tvrdostí 60 HRc, jádro je zhotovené z nerezové japonské oceli AUS-10+ od firmy Aichi Steel Corporation. Díky této kombinaci je nůž velmi odolný a má vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez, takže budete mít veškeré krájení a řezání pod kontrolou. Tento nůž přináší ještě další výhodu navíc – a to zkosenou špičku čepele, která usnadňuje krájení masa a zeleniny.

    Elegantní rukojeť je příjemná do ruky a je vyrobená z olivového dřeva, což je ekologický a velmi odolný materiál s dlouhou životností. Navíc jde opět, podobně jako u damaškové oceli, o tisíce let starý materiál prověřený léty používání v kuchyních po celém světě. Vyžaduje sice občasnou údržbu, ale díky modernímu zpracování dřeva se jí není třeba obávat. Kovová podložka čepele osazená v rukojeti zabraňuje hromadění skvrn a nečistot na rukojeti, čímž se zvyšuje hygiena a snadnost údržby celého nože.

    Doporučení a údržba:

    Nůž jako celek:
    ✅ Nůž šéfkuchaře Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm z damaškové oceli nikdy nemyjte v myčce na nádobí.
    ✅ Po použití nůž ručně umyjte a ihned osušte, případně i potřete olejem. Jinak by částečky na ostří nože mohly začít korodovat a zanechat na noži nevzhledné skvrny.
    ✅ Nepoužívejte kuchařský nůž z damaškové oceli ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
    ✅ Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem nebo nárazem.
    ✅ Pokud víte, že nůž z damaškové oceli nebudete delší dobu potřebovat, je vhodné jej potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
    ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

    Údržba rukojeti:
    Rukojeť z olivového dřeva vyžaduje občasnou péči. Dřevo je živý materiál, a proto k němu tak musíme přistupovat. I když je řádně vyschlé, reaguje na změnu vlhkosti, takže může docházet k jeho zkroucení nebo i prasknutí. Těmto změnám lze předejít dodržováním dvou jednoduchých zásad:
    ✅ Před prvním použitím doporučujeme rukojeť důkladně potřít olivovým či slunečnicovým olejem. Tím se zlepší její přirozená odolnost proti vlhku. Olej naneste na celý povrch a po chvíli setřete nevstřebané množství ubrouskem.
    ✅ Při pravidelném používání a mytí doporučujeme ošetření olejem občas zopakovat.

    Ostření nože:
    Ostří nože je rovnoměrné, evropského typu. Ostření se tedy provádí symetricky, s úhlem 15° na stranu.

    V noži Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm získáváte jedinečný produkt, který vám bude výborně sloužit celá léta. Každý nůž je zabalen v krásné krabičce, takže dárkové balení máte vyřešeno a můžete jej směle věnovat někomu blízkému. Anebo si jej klidně nechte pro sebe a uvidíte, že jste zvolili správně! 

    Typ nože: evropského typu

    Určení: šéfkuchařský

    Délka čepele: 200 mm

    Celková délka: 330 mm

    Hmotnost: 200 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,2 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: Olivové dřevo

    Elegantní rukojeť evropského typu je příjemná do ruky a je vyrobená z olivového dřeva, což je ekologický a velmi odolný materiál s dlouhou životností. Navíc jde opět, podobně jako u damaškové oceli, o tisíce let starý materiál prověřený léty používání v kuchyních po celém světě. Vyžaduje sice občasnou údržbu, ale díky modernímu zpracování dřeva se jí není třeba obávat. Kovová podložka čepele osazená v rukojeti zabraňuje hromadění skvrn a nečistot na rukojeti, čímž se zvyšuje hygiena a snadnost údržby celého nože.

    Série nožů HOKORI se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a aristokratickým designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysokopevnostní oceli VG-10 s tvrdostí 61(+/-)1 RC v damaskových obkladech, což zaručuje jejich dlouhověkost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. Ocel VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná pro udržení ostří i při kalení na tvrdost 60-62 RC. Základem série HOKORI je vysoce kvalitní ocel, která se vyznačuje pevností a dlouhověkostí, zatímco rukojeti z olivového dřeva zajišťují pohodlné držení nože v ruce. Olivovník je symbolem míru, prosperity a dlouhověkosti, a jeho dřevo má unikátní vlastnosti, díky kterým se rukojeť nože stává příjemnou na dotek a odolnou vůči opotřebení.

    Doporučení a údržba:

    Nůž jako celek:

    ✅ Nůž HOKORI Damascusz damaškové oceli nikdy nemyjte v myčce na nádobí.
    ✅ Po použití nůž ručně umyjte a ihned osušte, případně i potřete olejem. Jinak by částečky na ostří nože mohly začít korodovat a zanechat na noži nevzhledné skvrny.
    ✅ Nepoužívejte kuchařský nůž z damaškové oceli ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
    ✅ Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
    ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem nebo nárazem.
    ✅ Pokud víte, že nůž z damaškové oceli nebudete delší dobu potřebovat, je vhodné jej potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
    ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! 

    Údržba rukojeti:

    Rukojeť z olivového dřeva vyžaduje občasnou péči. Dřevo je živý materiál, a proto k němu tak musíme přistupovat. I když je řádně vyschlé, reaguje na změnu vlhkosti, takže může docházet k jeho zkroucení nebo i prasknutí. Těmto změnám lze předejít dodržováním dvou jednoduchých zásad:

    ✅ Před prvním použitím doporučujeme rukojeť důkladně potřít olivovým či slunečnicovým olejem. Tím se zlepší její přirozená odolnost proti vlhku. Olej naneste na celý povrch a po chvíli setřete nevstřebané množství ubrouskem.
    ✅ Při pravidelném používání a mytí doporučujeme ošetření olejem občas zopakovat.

    Ostření nože

    Ostří nože je rovnoměrné, evropského typu. Ostření se tedy provádí symetricky, s úhlem 15° na stranu.

    Série HOKORI zahrnuje různé typy nožů, z nichž každý je určen pro specifické kulinářské úkoly: od univerzálního nože šéfkuchaře po speciální nože pro tenké krájení nebo porcování masa. Díky široké nabídce velikostí a tvarů si můžete vybrat nůž, který ideálně vyhovuje vám a vašim kulinářským preferencím. Nože HOKORI nejsou jen kuchyňské nástroje, jsou to díla umění vytvořená s láskou a péčí o váš komfort. Stanou se skvělým dárkem pro každého kuchaře, který oceňuje kvalitu, styl a funkčnost. Udělejte svou kuchyni ještě útulnější a jedinečnější s řadou nožů HOKORI od SEBURO!

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3
Podobné zboží:
Nakiri nůž Seburo HOGANI Deluxe Damascus 170mm Skladem
1185 Kč s DPH
Nakiri nůž Seburo SUBAJA Damascus 175mm Skladem
1865 Kč s DPH
Japonský Nakiri nůž Tojiro Shippu 165mm Skladem
4950 Kč s DPH
Japonský Nakiri nůž Tojiro DP Damascus 165mm Skladem
2940 Kč s DPH