0

Nůž Yanagiba Samura OKINAWA (SO-0111), 270 mm

Tip na dárek
Nůž Yanagiba Samura OKINAWA (SO-0111), 270 mm
Číslo produktu: SO-0111
Váha dodávky: 0,334 kg

1990,- s DPH
Skladem v eshopu: 2 ks
Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen kombinovaný Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/400
Brusný kámen kombinovaný Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/400
Brusný kámen kombinovaný Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/400 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/400. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
1095 Kč
Univerzální blok (stojan) na nože Samura (KBM-100), nerez
Univerzální blok (stojan) na nože Samura (KBM-100), nerez
Univerzální blok (stojan) na nože Samura (KBM-100), nerez Univerzální stojan na nože KBM-100 je nerezová základna s vloženým speciálním kartáčem - černá plastová výplň. Nože se neztupí, jsou po ruce. Snadná údržba.    Určení: blok (stojan) na nože Výška: 220 mm Průměr: 110 mm Plnicí materiál: plast Materiál: nerezová ocel
1489 Kč
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II Silver
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II Silver
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II Silver Skvělý ostřič V-Sharp Classic II nyní v atraktivní povrchové úpravě - nástřik stříbrnou barvou. Tři nastavitelné úhly, jednoduchá manipulace s brusnými tyčemi při nastavování úhlu broušení.  U V-Sharp Classic II je samozřejmostí brousící systém V-Sharp, který zachovává stálý nastavený úhel a pomocí kalibrovaných pružin stálý tlak. Úhel je možné nastavit na tři hodnoty 20, 25 a 30° podle druhu čepele broušeného nože. Nastavení úhlů je ještě zjednodušeno - brusná tyč se v horní části vyklapne a...
1499 Kč

Popis

Tradiční japonský nůž Yanagiba byl původně určen pro krájení syrových ryb při přípravě národních pokrmů. V japonských restauracích je to stále nezbytné.

Tento nůž však našel uplatnění v každodenním životě - nejčastěji se používá jako kráječ pro filigránové řezání jakýchkoli produktů.

Nejostřejší čepel Okinawa Yanagiba s jednostranným ostřením a tvrdostí 58 HRC je schopna provádět řezy doslova chirurgickou přesností a jen jedním průchodem čepele.

Čepel je oddělena od dřevěné rukojeti z růžového dřeva hygienickým podpěrem.

  

Typ nože: tradiční japonský

Určení: pro krájení

Délka čepele: 270 mm

Celková délka: 420 mm

Hmotnost: 226 g

Materiál čepele: nerezová ocel

Značka materiálu čepele: AUS-8

Tvrdost: 58 HRc

Povrch čepele: nepotažená

Blade Finish: Satin Finish

Ostření čepele: Shark

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická

Materiál rukojeti: palisandr

Barva rukojeti: hnědá

Technické charakteristiky
Čístá váha: 0,226 kg
Materiál čepele: nerezová ocel
Délka čepele: 27.00cm
Délka celého nože: 42.00 cm
Materiál rukojeti: Palisandr
Nože podle použití: Fish Knife
Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem)
1-4 z 8
1 2 2
Skladem (1 ks)
 
1489  s DPH
Tip na dárek
AKCE!
-22%
Skladem (>5 ks)
1395 Kč
1095  s DPH
Tip na dárek
Skladem (>5 ks)
 
1499  s DPH
Tip na dárek
AKCE!
-21%
Skladem (>5 ks)
1595 Kč
1260  s DPH

Podobné zboží

Kuchyňský nůž SEBURO MUTEKI Yanagiba 260mm
Skladem
1595 Kč s DPH