0

Nůž Yanagiba Samura OKINAWA (SO-0111) 270mm

Tip na dárek
Nůž Yanagiba Samura OKINAWA (SO-0111) 270mm  
Číslo produktu: SO-0111
Váha dodávky: 0,334 kg

1990,- s DPH
Skladem v eshopu: 2 ks
Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč


  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,226 kg
    Materiál čepele: nerezová ocel
    Délka čepele: 27 cm
    Délka celého nože: 42 cm
    Materiál rukojeti: Palisandr
    Nože podle použití: Fish Knife
  • Popis

    Tradiční japonský nůž Yanagiba byl původně určen pro krájení syrových ryb při přípravě národních pokrmů. V japonských restauracích je to stále nezbytné.

    Tento nůž však našel uplatnění v každodenním životě - nejčastěji se používá jako kráječ pro filigránové řezání jakýchkoli produktů.

    Nejostřejší čepel Okinawa Yanagiba s jednostranným ostřením a tvrdostí 58 HRC je schopna provádět řezy doslova chirurgickou přesností a jen jedním průchodem čepele.

    Čepel je oddělena od dřevěné rukojeti z růžového dřeva hygienickým podpěrem.

      

    Typ nože: tradiční japonský

    Určení: pro krájení

    Délka čepele: 270 mm

    Celková délka: 420 mm

    Hmotnost: 226 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 58 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Blade Finish: Satin Finish

    Ostření čepele: Shark

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: palisandr

    Barva rukojeti: hnědá

Speciální sady za zvýhodněnou cenu:
  • Čistá voda pro každého

    •  1990 Kč
      1870 Kč
       Ušetříte -6%
      479 Kč
    • Před slevou:  2469 Kč
      Naše cena:  2349 Kč
      Skladem v e-shopu: >5 ks 
Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-2 z 2