0

Nůž Yanagiba Samura OKINAWA (SO-0111), 270 mm

Číslo produktu: SO-0111
Váha dodávky: 0,334 kg

1990,- s DPH
Skladem v eshopu: 2 ks
Doporučené příslušenství (vše skladem):
Univerzální blok (stojan) na nože Samura (KBM-100), nerez
Univerzální blok (stojan) na nože Samura (KBM-100), nerez
Univerzální blok (stojan) na nože Samura (KBM-100), nerez Univerzální stojan na nože KBM-100 je nerezová základna s vloženým speciálním kartáčem - černá plastová výplň. Nože se neztupí, jsou po ruce. Snadná údržba.    Určení: blok (stojan) na nože Výška: 220 mm Průměr: 110 mm Plnicí materiál: plast Materiál: nerezová ocel
1489 Kč
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II Silver
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II Silver
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II Silver Skvělý ostřič V-Sharp Classic II nyní v atraktivní povrchové úpravě - nástřik stříbrnou barvou. Tři nastavitelné úhly, jednoduchá manipulace s brusnými tyčemi při nastavování úhlu broušení.  U V-Sharp Classic II je samozřejmostí brousící systém V-Sharp, který zachovává stálý nastavený úhel a pomocí kalibrovaných pružin stálý tlak. Úhel je možné nastavit na tři hodnoty 20, 25 a 30° podle druhu čepele broušeného nože. Nastavení úhlů je ještě zjednodušeno - brusná tyč se v horní části vyklapne a...
1499 Kč
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II Black
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II Black
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic II Black Ostřič nožů V-Sharp Classic II je nejnovější model ostřiče V-Sharp. Samozřejmostí je brousící systém V-Sharp, který zachovává stálý nastavený úhel a pomocí kalibrovaných pružin stálý tlak. Úhel je možné nastavit na tři hodnoty  20, 25 a 30° podle účelu používání a druhu čepele broušeného nože. Nastavení úhlů je jednoduché, bez šroubování - brusná tyč se v horní části vyklapne, zasune se do zářezu ve spodní části - podle požadovaného úhlu a opět zaklapne nahoře. Vodič čepele se nastavuje...
1469 Kč

Popis

Tradiční japonský nůž Yanagiba byl původně určen pro krájení syrových ryb při přípravě národních pokrmů. V japonských restauracích je to stále nezbytné.

Tento nůž však našel uplatnění v každodenním životě - nejčastěji se používá jako kráječ pro filigránové řezání jakýchkoli produktů.

Nejostřejší čepel Okinawa Yanagiba s jednostranným ostřením a tvrdostí 58 HRC je schopna provádět řezy doslova chirurgickou přesností a jen jedním průchodem čepele.

Čepel je oddělena od dřevěné rukojeti z růžového dřeva hygienickým podpěrem.

  

Typ nože: tradiční japonský

Určení: pro krájení

Délka čepele: 270 mm

Celková délka: 420 mm

Hmotnost: 226 g

Materiál čepele: nerezová ocel

Značka materiálu čepele: AUS-8

Tvrdost: 58 HRc

Povrch čepele: nepotažená

Blade Finish: Satin Finish

Ostření čepele: Shark

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická

Materiál rukojeti: palisandr

Barva rukojeti: hnědá

Technické charakteristiky
Čístá váha: 0,226 kg
Materiál čepele: nerezová ocel
Délka čepele: 27.00cm
Délka celého nože: 42.00 cm
Materiál rukojeti: Palisandr
Nože podle použití: Fish Knife
Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem)
1-4 z 6
1 2 2
Skladem (>5 ks)
 
1690  s DPH
Skladem (1 ks)
 
1489  s DPH
Skladem (>5 ks)
 
1499  s DPH
Bestseller
Skladem (>5 ks)
 
1469  s DPH

Podobné zboží