Doprava zdarma na všechno!
0

Ostřič nožů Warthog V-Sharp Curve Blue

Číslo produktu: vscurveblue

1090,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Vánoční akce!
Bestseller
Ostřič nožů Warthog V-Sharp A4 15°-30° Gun Metal Grey
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic 2024 A4 15°-30° Red
Ostřič nožů Warthog V-Sharp A4 15°-30° Aqua Sky
Ostřič nožů Warthog V-Sharp A4 Orange
-6%
Skladem
1620 Kč
1520  s DPH
Bestseller
Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic A4 15°-30° Black
Ostřič nožů Warthog V-Sharp A4 15°-30° Gun Metal Grey
Ostřič nožů Warthog V-Sharp A4 15°-30° Aqua Sky
Ostřič nožů Warthog V-Sharp A4 Orange
Bestseller
Ostřič nožů Warthog V-Sharp A4 Elite 15°-30° Black
Ostřič nožů Warthog V-Sharp A4 Elite 15°-30° Gun Metal Grey
Skladem
 
1810  s DPH

Nejvhodnější nože:
Šéfkuchařský nůž Seburo SUBAJA Damascus 150mm
Šéfkuchařský nůž Seburo SUBAJA Damascus 150mm 1760 Kč
Šéfkuchařský nůž Seburo HOGANI Deluxe Damascus 200mm
Šéfkuchařský nůž Seburo HOGANI Deluxe Damascus 200mm 2575 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500 595 Kč

  • Popis

    Ostřič Curve je nejjednodušší výrobek od Warthog Sharpeners. Nepotřebuje absolutně žádné nastavení. Své nože nabrousíte snadno a rychle při zachování stálého úhlu 25°, který je nejčastější pro běžné užitkové nože. Jen udržujte čepel nože naplocho proti vodiči čepele a nožem provádějte pohyb, jak je znázorněno na animaci. Po nabroušení je vhodné použít klasickou ocílku na vyhlazení ostří.

    Ostřič Curve je vhodný obzvláště do kuchyně na rychlé nabroušení užitkových nožů, chcete-li brousit jemná ostří, použijte výrobky z řady V-Sharp, u kterých se dá měnit úhel ostření a dá se brousit vícestupňově.

    - zachovává jeden stálý úhel 25°

    - připraven k použití - nenastavuje se

    - kompaktní a lehký.

    Obousměrný tah nože při počátečním ostření

    Obousměrný tah nože při počátečním ostření.

    jednosměrný tah nože při dokončení ostření

    Jednosměrný tah nože při dokončení ostření.