0

Sada kuchyňských nožů SUBAJA Trio (šéfkuchařský 200 mm, univerzální 130 mm, nůž na ovoce a zeleninu 95 mm)

Vánoční akce!
Tip na dárek
Sada kuchyňských nožů SUBAJA Trio (šéfkuchařský 200 mm, univerzální 130 mm, nůž na ovoce a zeleninu 95 mm)  

  • Technické charakteristiky
    Nože podle použití:
  • Popis

    Dárková sada "Vždy ostré nože" - sada japonských kuchyňských nožů Seburo SUBAJA Damascus šéfkuchařský nůž 20 cm, univerzální nůž 13 cm, nůž na ovoce a zeleninu 9,5 cm a ostřič nožů V-Sharp A4 15°-30° Red.

    Obsahuje:
    - Šéfkuchařský nůž 200 mm,
    - Univerzální nůž 130 mm,
    - Nůž na ovoce a zeleninu 95mm
    - Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic A4 15°-30° Red.

    Ostřič nožů Warthog V-Sharp Classic A4 15°-30° Red: odolná kovová konstrukce natřená černou barvou, hliník, plastový vodič čepele, gumová protiskluzová podložka. S výrobkem dodány: brusné tyče s plochami s diamantovým prachem o zrnitosti 325 (zrnitosti 270, 600 a 1000 a keramické brusné tyče je možné doobjednat), Dokončovací ocílky na vyhlazení ostří na druhé straně brusné tyče Úhly broušení: 15, 20, 25 a 30° nastavitelné dle čepele broušeného nože a účelu jeho používání

    Sada kuchyňských nožů Seburo SUBAJA Damascus "Kuchařská trojka". Součástí sady jsou:

    - Profesionální nůž šéfkuchaře 20 cm,
    - Univerzální nůž 13 cm,
    - Nůž pro krájení zeleniny a ovoce 9,5 cm.

    Nůž „Chef“ s dlouhou širokou čepelí 200mm je v domácích i v profesionálních kuchyních prostě nepostradatelný. Je vhodný pro většinu typů úkonů a prakticky pro práci se všemi typy potravin. Představuje základní součást "kuchyňské trojice".

    Univerzální nůž, dlouhý 130 mm, lze použít jak v domácnostech, tak také v profesionálních kuchyních.

    Za nejmenší kuchyňský nůž je považován nůž na zeleninu 95mm (patří do „trojice kuchyňských nožů"). Jeho velikost se považuje za nejvhodnější pro čištění a krájení ovoce nebo zeleniny na saláty, polévku nebo do gulášů. Malá čepel jemně a přesně odstraní slupku a špička pak pomůže s odstraněním různých drobných závad.

    Střední vrstva tehto nožu je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nože vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez. Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností. Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí. 

    Série nožů SUBAJA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC.

    Rukojeti nožů jsou vyrobeny z Pakka Wood "kontrastního dřeva", které jim dodává stylový vzhled a příjemnou texturu, mezi jehož hlavní výhody patří:
    - žádné smrštění - výborně si drží tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
    - ideální geometrie po celou dobu používání;
    - neabsorbuje tekutiny;
    - odolnost, odolnost proti opotřebení a mechanickému poškození, nárazuvzdornost;
    - protikorozní vlastnosti - materiál není ovlivněn vlhkostí, nízkými ani vysokými teplotami;
    - neabsorbuje pachy;
    - neklouže v ruce, ani za podmínek zvýšené vlhkosti.

    Série SUBAJA zahrnuje široký sortiment nožů, určených pro různé úkoly v kuchyni - od univerzálních po specializované. Každý nůž má unikátní design, který spojuje funkčnost a krásu. Tyto nože se stanou nejen nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni, ale také skvělým dárkem pro přátele, rodinu a blízké. Ocení kvalitu, styl a pohodlí používání těchto nožů.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!