0

AKCE 1+1 Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Vykosťovací nůž Seburo SUBAJA Damascus 150mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
AKCE 1+1 Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Vykosťovací nůž Seburo SUBAJA Damascus 150mm
Číslo produktu: 55118+55113

4130,- s DPH
Zboží je nedostupné

Nejlepší alternativy (vše skladem)

AKCE 1+1
-10%
Skladem
4695 Kč
4225  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
4700 Kč
4230  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
4150 Kč
3735  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Materiál čepele: Damascénská ocel
    Délka čepele: 19 cm
    Délka celého nože: 32 cm
    Materiál rukojeti: dřevo Pakka
    Nože podle použití: Santoku
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Tradiční japonský nůž Santoku se používá ke krájení, sekání a drcení různých druhů potravin. Santoku lze označit jako jistý druh nám známého evropského nože „Chef“, jeho japonský název lze interpretovat jako „tři dobré věci“. Santoku nůž Seburo se hodí pro práci prakticky se všemi druhy potravin, hravě si poradí s masem a s rybami, stejně jako se zeleninou a s ovocem.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

    Typ nože: tradiční japonský

    Určení: Santoku (šéfkuchařský)

    Délka čepele: 190 mm

    Celková délka: 320 mm

    Hmotnost: 187 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,2 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Barva rukojeti: hnědá


    Tento nůž má velmi tenkou a dlouhou čepel. Je účinným pomocníkem především při vykosťování všech druhů masa, ryb nebo drůbeže, při oddělování masa od kůže, chrupavek, svalové tkáně či šlach.

    Ostrá čepel nože dokáže vytvořit hluboké, precizně provedené řezy a velmi přesně oddělit čisté maso s tím, že na kostech žádné maso nezanechá.

    Zvláštní tvar a pružnost čepeli umožní, aby nůž čistě oddělil maso i např. z okolí velkých kloubů.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

     

    Typ nože: evropského typu

    Určení: vykosťovací

    Délka čepele: 150 mm

    Celková délka: 260 mm

    Hmotnost: 187 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,0 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Barva rukojeti: hnědá

Podobné zboží: