0

Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm

Damaškový
AKCE 1+1
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm
Číslo produktu: 55134+55132
Váha dodávky: 0,9 kg

5490,-  Ušetříte: 550,-
4940,- s DPH
Poslední kus za tuto cenu!
Skladem v eshopu: 1 ks
Varianty:
Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm
 Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm 2 595 Kč
Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm
 Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm 2 895 Kč
Loupací nůž Seburo HOKORI Damascus 90mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm
 Loupací nůž Seburo HOKORI Damascus 90mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm 3 680 Kč
Univerzální nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 130mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm
 Univerzální nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 130mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm 3 860 Kč
Loupací nůž Seburo HOKORI Damascus 90mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm
 Loupací nůž Seburo HOKORI Damascus 90mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm 3 950 Kč
Univerzální nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 130mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm
 Univerzální nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 130mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm 4 130 Kč
Vykosťovací nůž Seburo HOKORI Damascus 130mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm
 Vykosťovací nůž Seburo HOKORI Damascus 130mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm 4 130 Kč
Vykosťovací nůž Seburo HOKORI Damascus 130mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm
 Vykosťovací nůž Seburo HOKORI Damascus 130mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm 4 400 Kč
Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm + Santoku nůž Seburo HOKORI Damascus 180mm
 Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm + Santoku nůž Seburo HOKORI Damascus 180mm 4 875 Kč
Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm
 Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm 4 940 Kč
Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI Damascus 230mm
 Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus, 155mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI Damascus 230mm 5 030 Kč
Santoku nůž Seburo HOKORI Damascus 180mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm
 Santoku nůž Seburo HOKORI Damascus 180mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm 5 145 Kč
Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI Damascus 230mm
 Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm + Šéfkuchařský nůž Seburo HOKORI Damascus 230mm 5 300 Kč
Popis
Cenově zvýhodněná sada 1+1

Nůž šéfkuchaře Seburo HOKORI EDGE Damascus 155mm evropského typu z japonské oceli.

Ač je v názvu nože slovo „šéfkuchař“, vřele doporučujeme nejen tento, ale celou řadu Seburo HOKORI také zapáleným domácím kuchařům. Máte-li stejně jako my slabost pro prověřenou tradici v moderním kabátě, tak toto je určitě správná volba. Jde totiž o všestranný a praktický nůž pro práci se všemi typy potravin a díky speciální špičce se obzvláště hodí na krájení a řezání zeleniny a masa. Seburo HOKORI je kratší nůž se širokou čepelí o délce 155 mm vyrobený z vysoce kvalitní damaškové oceli. Pohodlná rukojeť je z přírodního olivového dřeva. Protože jde o nůž v evropském stylu, má i charakteristický oboustranný výbrus, čili práce s ním vám půjde ihned od ruky.
V kuchařském noži Seburo HOKORI EDGE Damascus 155mm se elegantně snoubí evropská a japonská tradice i klasické a moderní materiály. Vzniká tak jedinečná kombinace, kterou si prostě zamilujete.

Délka rukojeti: 135 mm
Délka čepele: 155 mm
Celková délka: 290 mm
Hmotnost: 180 g

Čepel kuchařského nože Seburo HOKORI Damascus EDGE 155mm je silná 2,1 mm. Je vyrobená ze 67 vrstev damaškové oceli s tvrdostí 60 HRC, jádro je zhotovené z nerezové japonské oceli AUS-10+ od firmy Aichi Steel Corporation. Díky této kombinaci je nůž velmi odolný a má vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez, takže budete mít veškeré krájení a řezání pod kontrolou. Tento nůž přináší ještě další výhodu navíc – a to zkosenou špičku čepele, která usnadňuje krájení masa a zeleniny.

Elegantní rukojeť evropského typu je příjemná do ruky a je vyrobená z olivového dřeva, což je ekologický a velmi odolný materiál s dlouhou životností. Navíc jde opět, podobně jako u damaškové oceli, o tisíce let starý materiál prověřený léty používání v kuchyních po celém světě. Vyžaduje sice občasnou údržbu, ale díky modernímu zpracování dřeva se jí není třeba obávat. Kovová podložka čepele osazená v rukojeti zabraňuje hromadění skvrn a nečistot na rukojeti, čímž se zvyšuje hygiena a snadnost údržby celého nože.

Doporučení a údržba:

Nůž jako celek:
✅ Nůž šéfkuchaře Seburo HOKORI EDGE Damascus 155mm z damaškové oceli nikdy nemyjte v myčce na nádobí.
✅ Po použití nůž ručně umyjte a ihned osušte, případně i potřete olejem. Jinak by částečky na ostří nože mohly začít korodovat a zanechat na noži nevzhledné skvrny.
✅ Nepoužívejte kuchařský nůž z damaškové oceli ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nůž z damaškové oceli nebudete delší dobu potřebovat, je vhodné jej potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

Údržba rukojeti:
Rukojeť z olivového dřeva vyžaduje občasnou péči. Dřevo je živý materiál, a proto k němu tak musíme přistupovat. I když je řádně vyschlé, reaguje na změnu vlhkosti, takže může docházet k jeho zkroucení nebo i prasknutí. Těmto změnám lze předejít dodržováním dvou jednoduchých zásad:
✅ Před prvním použitím doporučujeme rukojeť důkladně potřít olivovým či slunečnicovým olejem. Tím se zlepší její přirozená odolnost proti vlhku. Olej naneste na celý povrch a po chvíli setřete nevstřebané množství ubrouskem.
✅ Při pravidelném používání a mytí doporučujeme ošetření olejem občas zopakovat.

Ostření nože:
Ostří nože je rovnoměrné, evropského typu. Ostření se tedy provádí symetricky, s úhlem 15° na stranu.

V noži Seburo HOKORI EDGE Damascus 155mm získáváte jedinečný produkt, který vám bude výborně sloužit celá léta. Každý nůž je zabalen v krásné krabičce, takže dárkové balení máte vyřešeno a můžete jej směle věnovat někomu blízkému. Anebo si jej klidně nechte pro sebe a uvidíte, že jste zvolili správně!

Typ nože: evropského typu

Určení: šéfkuchařský

Délka čepele: 155 mm

Celková délka: 290 mm

Hmotnost: 180 g

Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

Značka materiálu čepele: AUS-10+

Tloušťka čepele: 2,1 mm

Tvrdost: 60 HRc

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

Materiál rukojeti: Olivové dřevo


Nůž šéfkuchaře Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm evropského typu z japonské oceli

Ač je v názvu nože slovo „šéfkuchař“, vřele doporučujeme nejen tento, ale celou řadu Seburo HOKORI také zapáleným domácím kuchařům. Máte-li stejně jako my slabost pro prověřenou tradici v moderním kabátě, tak toto je určitě správná volba. Jde totiž o všestranný a praktický nůž pro práci se všemi typy potravin a díky speciální špičce se obzvláště hodí na krájení a řezání zeleniny a masa.

Seburo HOKORI je pohodlný nůž s délkou čepele 200 mm vyrobený z vysoce kvalitní damaškové oceli. Rukojeť je z přírodního olivového dřeva. Protože jde o nůž v evropském stylu, má i charakteristický oboustranný výbrus, čili práce s ním vám půjde ihned od ruky.

V kuchařském noži Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm se elegantně snoubí evropská a japonská tradice i klasické a moderní materiály. Vzniká tak jedinečná kombinace, kterou si prostě zamilujete.

Délka rukojeti:        120 mm
Délka čepele:          200 mm
Celková délka:        320 mm
Hmotnost:               200 g

Čepel kuchařského nože Seburo HOKORI Damascus EDGE 200mm je silná 2,1 mm. Je vyrobená ze 67 vrstev damaškové oceli s tvrdostí 60 HRc, jádro je zhotovené z nerezové japonské oceli AUS-10+ od firmy Aichi Steel Corporation. Díky této kombinaci je nůž velmi odolný a má vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez, takže budete mít veškeré krájení a řezání pod kontrolou. Tento nůž přináší ještě další výhodu navíc – a to zkosenou špičku čepele, která usnadňuje krájení masa a zeleniny.

Elegantní rukojeť evropského typu je příjemná do ruky a je vyrobená z olivového dřeva, což je ekologický a velmi odolný materiál s dlouhou životností. Navíc jde opět, podobně jako u damaškové oceli, o tisíce let starý materiál prověřený léty používání v kuchyních po celém světě. Vyžaduje sice občasnou údržbu, ale díky modernímu zpracování dřeva se jí není třeba obávat. Kovová podložka čepele osazená v rukojeti zabraňuje hromadění skvrn a nečistot na rukojeti, čímž se zvyšuje hygiena a snadnost údržby celého nože.

Doporučení a údržba:

Nůž jako celek:
✅ Nůž šéfkuchaře Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm z damaškové oceli nikdy nemyjte v myčce na nádobí.
✅ Po použití nůž ručně umyjte a ihned osušte, případně i potřete olejem. Jinak by částečky na ostří nože mohly začít korodovat a zanechat na noži nevzhledné skvrny.
✅ Nepoužívejte kuchařský nůž z damaškové oceli ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nůž z damaškové oceli nebudete delší dobu potřebovat, je vhodné jej potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

Údržba rukojeti:
Rukojeť z olivového dřeva vyžaduje občasnou péči. Dřevo je živý materiál, a proto k němu tak musíme přistupovat. I když je řádně vyschlé, reaguje na změnu vlhkosti, takže může docházet k jeho zkroucení nebo i prasknutí. Těmto změnám lze předejít dodržováním dvou jednoduchých zásad:
✅ Před prvním použitím doporučujeme rukojeť důkladně potřít olivovým či slunečnicovým olejem. Tím se zlepší její přirozená odolnost proti vlhku. Olej naneste na celý povrch a po chvíli setřete nevstřebané množství ubrouskem.
✅ Při pravidelném používání a mytí doporučujeme ošetření olejem občas zopakovat.

Ostření nože:
Ostří nože je rovnoměrné, evropského typu. Ostření se tedy provádí symetricky, s úhlem 15° na stranu.

V noži Seburo HOKORI EDGE Damascus 200mm získáváte jedinečný produkt, který vám bude výborně sloužit celá léta. Každý nůž je zabalen v krásné krabičce, takže dárkové balení máte vyřešeno a můžete jej směle věnovat někomu blízkému. Anebo si jej klidně nechte pro sebe a uvidíte, že jste zvolili správně!

 

Typ nože: evropského typu

Určení: šéfkuchařský

Délka čepele: 200 mm

Celková délka: 320 mm

Hmotnost: 200 g

Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

Značka materiálu čepele: AUS-10+

Tloušťka čepele: 2,1 mm

Tvrdost: 60 HRc

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

Materiál rukojeti: Olivové dřevo

Technické charakteristiky
Čístá váha: 0,380 kg
Materiál čepele: Damscenská ocel
Délka čepele: 15.50cm
Délka celého nože: 29.00 cm
Materiál rukojeti: Olivové dřevo
Nože podle použití: Kuchařský nůž