0

Šéfkuchařský nůž Seburo SARADA Damascus 150mm + Šéfkuchařský nůž Seburo SARADA Damascus 250mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
Šéfkuchařský nůž Seburo SARADA Damascus 150mm + Šéfkuchařský nůž Seburo SARADA Damascus 250mm  
Číslo produktu: 55203+55201
Váha dodávky: 0,98 kg

3445,-  Ušetříte: 345,-
3100,- s DPH
Akční cena pouze do 01.05.2024
Skladem v eshopu: více než 5 ks
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/6000.  Brusný kámen ExtraSharp 1000/6000 je považován za nejuniverzálnější. Právě tato zrnitost pomůže nejefektivněji provádět dva úkoly současně: předběžné ostření (odstranění mikrodefektů a stopy po činnosti z ostří) a dokončovací ostření (do dokonalého stavu). Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč

Varianty:
Vykosťovací nůž Seburo SARADA Damascus 150mm + Šéfkuchařský nůž...
Vykosťovací nůž Seburo SARADA Damascus 150mm + Šéfkuchařský nůž... 2450 Kč
Plátkovací nůž Seburo SARADA Damascus 200mm + Šéfkuchařský nůž...
Plátkovací nůž Seburo SARADA Damascus 200mm + Šéfkuchařský nůž... 2460 Kč
Vykosťovací nůž Seburo SARADA Damascus 150mm + Šéfkuchařský nůž...
Vykosťovací nůž Seburo SARADA Damascus 150mm + Šéfkuchařský nůž... 2940 Kč
Plátkovací nůž Seburo SARADA Damascus 200mm + Šéfkuchařský nůž...
Plátkovací nůž Seburo SARADA Damascus 200mm + Šéfkuchařský nůž... 2950 Kč
Šéfkuchařský nůž Seburo SARADA Damascus 150mm + Šéfkuchařský nůž...
Šéfkuchařský nůž Seburo SARADA Damascus 150mm + Šéfkuchařský nůž... 3100 Kč

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,485 kg
    Materiál čepele: Damascénská ocel
    Délka čepele: 15 cm
    Délka celého nože: 28 cm
    Materiál rukojeti: G10
    Nože podle použití: Kuchařský nůž
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Šéfův nůž o délce 15 cm je kompaktní a pohodlný nástroj pro drobné krájení potravin. Je ideální pro ty, kdo připravují malé porce jídla nebo dávají přednost používání nože pro čištění zeleniny a ovoce. Délka nože je 28 cm, délka čepele 15 cm, šířka čepele - 4 cm. Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

    Součástí je dárková krabička s magnetickým zámkem.

    Série nožů SARADA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a univerzálním designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 (+/-) 1 RC v obložení z damasku, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. Ocel VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji při výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení ostří i při kalení na tvrdost 60-62 RC. Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Rukojeti nožů jsou vyrobeny ze skelného laminátu G10, který má několik hlavních výhod:

    - absence smršťování - dokonale udržuje tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
    - ideální geometrie po celou dobu používání;
    - nevstřebává kapaliny;
    - pevnost, odolnost proti opotřebení a mechanickým poškozením, odolnost proti nárazům;
    - antikorozní vlastnosti - materiál se nebojí vlhkosti, nízkých a vysokých teplot;
    - nevstřebává pachy;
    - neklouže v ruce, i v podmínkách zvýšené vlhkosti.

    Určení: šéfkuchařský

    Délka čepele: 150 mm

    Celková délka: 280 mm

    Hmotnost:  210 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,2 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: G10

    Barva rukojeti: černá

    Série SARADA zahrnuje různé druhy nožů určených pro různé kuchařské úkoly - od univerzálních nožů po specializované nože pro určité druhy potravin. Každý nůž má svůj jedinečný design, který kombinuje funkčnost a estetiku. Nože ze série SARADA budou skvělým doplňkem vaší kuchyně, stejně jako skvělým dárkem pro přátele a blízké, kteří si váží kvalitního kuchyňského vybavení.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!


    Šéfkuchařský nůž o délce 25 cm je univerzálním nástrojem, který je vhodný pro většinu kuchyňských úkolů a práci s různými druhy potravin. Jedná se o jeden z hlavních typů nožů, který by měl být k dispozici v každé kuchyni. Nůž má širokou čepel o šířce 5 cm, což umožňuje snadné krájení různých produktů, jako jsou maso, zelenina a ovoce. Tento nůž je ideální pro profesionální kuchaře i domácí kuchaře, kteří si cení kvality a spolehlivosti nástroje.

    Nůž vyroben z oceli VG-10, která se vyznačuje vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Délka nože je 38 cm, délka čepele 25 cm, šířka čepele je 5 cm. Materiál rukojeti nože je G10, černé barvy. Rukojeť dokonale udržuje tvar, je pevná, odolná proti opotřebení, nebojí se vlhkosti, nevstřebává pachy a neklouže v ruce. Součástí je dárková krabička s magnetickým zámkem

    Série nožů SARADA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a univerzálním designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 (+/-) 1 RC v obložení z damasku, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. Ocel VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji při výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení ostří i při kalení na tvrdost 60-62 RC.

    Rukojeti nožů jsou vyrobeny ze skelného laminátu G10, který má několik hlavních výhod:
    - absence smršťování - dokonale udržuje tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
    - ideální geometrie po celou dobu používání;
    - nevstřebává kapaliny;
    - pevnost, odolnost proti opotřebení a mechanickým poškozením, odolnost proti nárazům;
    - antikorozní vlastnosti - materiál se nebojí vlhkosti, nízkých a vysokých teplot;
    - nevstřebává pachy;
    - neklouže v ruce, i v podmínkách zvýšené vlhkosti.

    Typ nože: evropského typu

    Určení: šéfkuchařský

    Délka čepele: 250 mm

    Celková délka: 380 mm

    Hmotnost: 275 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,3 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: G10

    Barva rukojeti: černá

    Série SARADA zahrnuje různé druhy nožů určených pro různé kuchařské úkoly - od univerzálních nožů po specializované nože pro určité druhy potravin. Každý nůž má svůj jedinečný design, který kombinuje funkčnost a estetiku. Nože ze série SARADA budou skvělým doplňkem vaší kuchyně, stejně jako skvělým dárkem pro přátele a blízké, kteří si váží kvalitního kuchyňského vybavení.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3