0

Japonský tradiční nůž na ryby a maso Deba Tojiro Shirogami 180mm

Číslo produktu: F-903

3720,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

Bestseller
Tip na dárek
Skladem
 
2195  s DPH
Tip na dárek
Skladem
 
2005  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,290 kg
    Délka čepele: 18 cm
    Délka celého nože: 33,5 cm
    Nože podle použití:
  • Popis

    Profesionální nůž Deba z řady TOJIRO Shirogami s délkou čepele 180 mm. Deba je tradiční japonský nůž na ryby a maso. Je jednostranně broušený a jeho konstrukce čepele umožňuje snadné vykosťování, ale i tenké plátkování masa. Perfektní nůž nejen na sushi.

    Ocel Shirogami, ze které je čepel nože vyrobena, je mezi nožíři velmi dobře známá pro svůj vysoký stupeň broušení. To činí nůž perfektně ostrým a tuto ostrost si navíc uchovává po velmi dlouhou dobu. Ocel Shirogami je zároveň také vysoce odolná.

    Struktura rukojeti vychází z japonské tradice a je tedy optimálně lehká a pohodlná. Právě proto se s nožem velice příjemně manipuluje a umožní Vám dosáhnout perfektních výsledků třeba právě při výrobě sushi.

    Upozorňujeme, že se jedná o tradiční profesionální japonský nůž. Nůž tedy není nerezový a vyžaduje profesionální péči a zacházení. Pokud toto nebude dodrženo, může dojít k estetickým změnám povrchu čepele.

    Především při prvních několika použitích doporučujeme čepel nože po umytí a osušení ošetřit kaméliovým olejem a uložit nůž do papírového antikorozního pouzdra, se kterým je dodáván.

    Nože z uhlíkové oceli jsou naprosto nevhodné pro mytí v myčce.

    • jednostranně broušený
    • tradiční japonská rukojeť

    Hmotnost: 290 g
    Typ nože: Profesionální
    Použití: Nože na maso, Filetovací nože, Nože na ryby
    Země původu: Japonsko
    Délka čepele: 180 mm
    Celková délka nože: 335 mm
    Materiál čepele: Ocel Shirogami
    Materiál rukojeti: Dubové dřevo
    Bolstr: Umělá hmota
    Tvrdost: nad 62 HRc