0



Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Shirogami (F-694), černěný, 210 mm

  • Skladem
  • Doprava zdarma!
    `
  • Číslo produktu:
  • F-694
  • Množství skladem:
  • 1
Přidat do oblíbených
2195,- s DPH
Informujte o slevě na zboží - Japonský šéfkuchařský nůž Tojiro Shirogami (F-694), černěný, 210 mm

*





Popis

Profesionální šéfkuchařský nůž japonského stylu s délkou čepele 210 mm z řady TOJIRO Shirogami. Šéfkuchařské nože jsou univerzální, perfektně ostré nože větších rozměrů, určené pro každodenní krájení velkého množství potravin. Univerzální šéfkuchařské nože nesmí chybět v žádné kuchyni, ať už v profesionální nebo běžné domácnosti.

Čepel je vyrobena z japonské bílé oceli, zvané Shirogami, která zaručuje noži tu nejlepší možnou ostrost, kterou si navíc uchovává po velmi dlouhou dobu. Černá vrstva na čepeli, zvaná Kuro-uchi, brání korozi a dodává noži originální image. Nože z uhlíkové oceli jsou oproti nerezovým nožům o poznání ostřejší, jsou ale také náročnější na údržbu.

  • obroustranně broušený
  • ochranná vrstva Kuro-uchi
  • prvotřídní ostrost
  • tradiční japonská rukojeť

Upozorňujeme, že se jedná o tradiční profesionální japonský nůž. Nůž tedy není nerezový a vyžaduje profesionální péči a zacházení. Pokud toto nebude dodrženo, může dojít k estetickým změnám povrchu čepele.

Především při prvních několika použitích doporučujeme čepel nože po umytí a osušení ošetřit kaméliovým olejem a uložit nůž do papírového antikorozního pouzdra, se kterým je dodáván.
 

Typ nože: Profesionální

Použití: Univerzální nože, Nože na maso, Nože na ovoce a zeleninu, Porcovací nože

Země původu: Japonsko

Délka čepele: 210 mm

Celková délka nože: 355 mm

Materiál čepele: Ocel Shirogami

Tvrdost: až 61 HRc

Počet vrstev: 3

Materiál rukojeti: Magnólie dřevo

Bolstr: Polypropylen pryskyřice

Hmotnost: 180 g

Dárková krabička: Ano

Technické charakteristiky
Materiál čepele: Ocel Shirogami
Délka čepele: 21.00cm
Délka celého nože: 35.50 cm
Materiál rukojeti: Magnólie dřevo
Nože podle použití: Kuchařský nůž
Hodnocení