0

Výrobce:
 
-
 

Zrušit vybrané parametry

Plátkovací nože pro dokonalé plátkování

7 položek
Tip na dárek
Skladem
 
1740  s DPH
Skladem
 
2305  s DPH


Nahoru

1-7 z 7


Plátkovací nože prémiové kvality - 100% skladem

Plátkovací nože jsou nepostradatelným pomocníkem v kuchyni, ať už při přípravě syrového či vařeného masa, ryb nebo zeleniny. Skvěle se hodí jak pro profesionální kuchaře, tak pro domácí vaření, kde zaručí precizní a snadné krájení surovin na tenké plátky.

Plátkovací nůž – více než jen nástroj na maso

Plátkovací nůž by neměl chybět v žádné dobře vybavené kuchyni. Díky své dlouhé a úzké čepeli je ideální nejen pro přesné porcování hotového masa, ale také pro čištění syrového masa, filetování ryb a krájení jemných plátků.

Skvěle se uplatní i při práci s většími kusy ovoce, kdy potřebujete vytvořit tenké a rovnoměrné řezy.

V Japonsku je tento typ nože známý pod názvy Yanagi nebo Sujihiki a může dosahovat délky až 30 cm. Japonské plátkovací nože jsou uznávány po celém světě pro svou nekompromisní kvalitu a mistrovské zpracování.

Plátkovací nůž je specifický kuchyňský nástroj s dlouhou, úzkou a velmi ostrou čepelí, navržený pro precizní krájení tenkých plátků potravin. Díky své štíhlé a hladké čepeli umožňuje snadné a rovnoměrné krájení masa, ideální pro servírování na talíře či do obložených mís. Tento nůž není omezen jen na maso – skvěle si poradí i s plátkováním zeleniny a ovoce, jako jsou rajčata, okurky nebo citrusy. Při jeho používání je důležité zachovávat správnou techniku a bezpečnost. Nůž by měl být pevně držen a potravina stabilně položena na krájecí desce. Jemným pohybem směrem dolů a dopředu dosáhnete přesných a tenkých plátků.