Doprava zdarma na všechno!
0

Výrobce:
 
-
 

Zrušit vybrané parametry

Plátkovací nože pro dokonalé plátkování

28 položek
Vánoční akce!
-25%
Skladem
1735 Kč
1300  s DPH
Vánoční akce!
-25%
Skladem
1740 Kč
1305  s DPH
Vánoční akce!
-25%
Skladem
1865 Kč
1395  s DPH
Vánoční akce!
-25%
Skladem
1890 Kč
1415  s DPH
Vánoční akce!
-4%
Skladem
4980 Kč
4780  s DPH
Vánoční akce!
-15%
Skladem
1920 Kč
1630  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
4130 Kč
3715  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
3815 Kč
3430  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
3840 Kč
3455  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
3930 Kč
3535  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
4365 Kč
3925  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
3500 Kč
3150  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
3815 Kč
3430  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
4335 Kč
3900  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
4030 Kč
3625  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
4130 Kč
3715  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
4290 Kč
3860  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
4230 Kč
3805  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
3565 Kč
3205  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
4340 Kč
3905  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
4485 Kč
4035  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
4990 Kč
4490  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
4320 Kč
3885  s DPH
AKCE 1+1
-10%
Skladem
4240 Kč
3815  s DPH


Nahoru

1-24 z 28
1 2

4 dalších ...
 

Plátkovací nože prémiové kvality - 100% skladem

Plátkovací nože jsou nepostradatelným pomocníkem v kuchyni, ať už při přípravě syrového či vařeného masa, ryb nebo zeleniny. Skvěle se hodí jak pro profesionální kuchaře, tak pro domácí vaření, kde zaručí precizní a snadné krájení surovin na tenké plátky.

Plátkovací nůž – více než jen nástroj na maso

Plátkovací nůž by neměl chybět v žádné dobře vybavené kuchyni. Díky své dlouhé a úzké čepeli je ideální nejen pro přesné porcování hotového masa, ale také pro čištění syrového masa, filetování ryb a krájení jemných plátků.

Skvěle se uplatní i při práci s většími kusy ovoce, kdy potřebujete vytvořit tenké a rovnoměrné řezy.

V Japonsku je tento typ nože známý pod názvy Yanagi nebo Sujihiki a může dosahovat délky až 30 cm. Japonské plátkovací nože jsou uznávány po celém světě pro svou nekompromisní kvalitu a mistrovské zpracování.

Plátkovací nůž je specifický kuchyňský nástroj s dlouhou, úzkou a velmi ostrou čepelí, navržený pro precizní krájení tenkých plátků potravin. Díky své štíhlé a hladké čepeli umožňuje snadné a rovnoměrné krájení masa, ideální pro servírování na talíře či do obložených mís. Tento nůž není omezen jen na maso – skvěle si poradí i s plátkováním zeleniny a ovoce, jako jsou rajčata, okurky nebo citrusy. Při jeho používání je důležité zachovávat správnou techniku a bezpečnost. Nůž by měl být pevně držen a potravina stabilně položena na krájecí desce. Jemným pohybem směrem dolů a dopředu dosáhnete přesných a tenkých plátků.