0

AKCE 1+1 Plátkovací nůž Seburo SUBAJA Damascus 195mm + Nakiri nůž Seburo SUBAJA Damascus 175mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
AKCE 1+1 Plátkovací nůž Seburo SUBAJA Damascus 195mm + Nakiri nůž Seburo SUBAJA Damascus 175mm  
Číslo produktu: 55228+55226
Váha dodávky: 0,895 kg

3290,-  Ušetříte: 330,-
2960,- s DPH
Skladem v eshopu: více než 5 ks
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/6000.  Brusný kámen ExtraSharp 1000/6000 je považován za nejuniverzálnější. Právě tato zrnitost pomůže nejefektivněji provádět dva úkoly současně: předběžné ostření (odstranění mikrodefektů a stopy po činnosti z ostří) a dokončovací ostření (do dokonalého stavu). Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč

Varianty:
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +... 2085 Kč
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SUBAJA Damascus 130mm...
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SUBAJA Damascus 130mm... 2175 Kč
AKCE 1+1 Vykosťovací nůž Seburo SUBAJA Damascus 150mm +...
AKCE 1+1 Vykosťovací nůž Seburo SUBAJA Damascus 150mm +... 2340 Kč
AKCE 1+1 Plátkovací nůž Seburo SUBAJA Damascus 195mm + Honesuki...
AKCE 1+1 Plátkovací nůž Seburo SUBAJA Damascus 195mm + Honesuki... 2430 Kč
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +... 2480 Kč

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,435 kg
    Materiál čepele: Damascénská ocel
    Délka čepele: 19,5 cm
    Délka celého nože: 32,5 cm
    Materiál rukojeti: dřevo Pakka
    Nože podle použití: Porcovací nůž
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Plátkovací nůž Seburo SUBAJA z japonské damaškové oceli. Ucelená řada Seburo SUBAJA, kterou vřele doporučujeme zapáleným domácím kuchařům, obsahuje také tento skvělý plátkovací nůž

    Nůž na plátkování o délce 19,5 cm je kuchyňským nožem určeným k řezání potravin na tenké plátky. Má dlouhou a úzkou čepel a pohodlnou rukojeť. K úzké čepeli se méně přichytávají odřezané plátky. S pomocí plátkovače lze snadno nakrájet šunku, sýr, salám a další potraviny. Plátkovač zajistí přesné nakrájení masa, rybího filetu. S plátkovačem lze nakrájet pečlivé dezertní porce baklavy, halvy, kovřežů a další dezerty. Délka nože je 32,5 cm, délka čepele 19,5 cm, šířka čepele 3 cm.

    Úzká a dlouhá čepel nože umožní přesně nakrájet plátky a malé kousky ze salámu, sýra nebo masa na sendviče. Také umožní nakrájet na plátky čerstvé nebo solené ryby na výrobu sushi a sashimi. Dokonce lze nakrájet tenké plátky z velkých kusů potravin – právě díky nástroji z damašské oceli ani toto nebude problém.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí. 

    Délka čepele: 195 mm

    Celková délka: 325 mm

    Hmotnost: 185 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,1 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Barva rukojeti: hnědá

    Série nožů SUBAJA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC.

    Rukojeti nožů jsou vyrobeny z Pakka Wood "kontrastního dřeva", které jim dodává stylový vzhled a příjemnou texturu, mezi jehož hlavní výhody patří:
    - žádné smrštění - výborně si drží tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
    - ideální geometrie po celou dobu používání;
    - neabsorbuje tekutiny;
    - odolnost, odolnost proti opotřebení a mechanickému poškození, nárazuvzdornost;
    - protikorozní vlastnosti - materiál není ovlivněn vlhkostí, nízkými ani vysokými teplotami;
    - neabsorbuje pachy;
    - neklouže v ruce, ani za podmínek zvýšené vlhkosti.

    Série SUBAJA zahrnuje široký sortiment nožů, určených pro různé úkoly v kuchyni - od univerzálních po specializované. Každý nůž má unikátní design, který spojuje funkčnost a krásu. Tyto nože se stanou nejen nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni, ale také skvělým dárkem pro přátele, rodinu a blízké. Ocení kvalitu, styl a pohodlí používání těchto nožů.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!


    Nůž Nakiri sekáček, 17 cm, je tradiční japonský kuchyňský nůž určený pro krájení zeleniny, ovoce, hub a jakýchkoli potravin měkké konzistence. Vynikající je při krájení všeho druhu: kostky, tyčinky, plátky, kroužky a půlkroužky. Nůž Nakiri je vhodný pro šinkování zelí, ideálně nakrájí rajčata bez poškození jejich jemné dužiny a zvládne krájení brambor na plátky. Zeleninové krájení po použití nože Nakiri vypadá dokonale. Zvenčí nůž Nakiri připomíná kuchyňské sekáčky, ale není určen k sekání kostí nebo dělení zamrzlého masa. Technika práce s tímto nožem spočívá v řezání sečnými pohyby s oporou o přední část, přičemž potravina se umístí pod centrální část čepele a při krájení se posouvá prsty. Široká čepel je pohodlná pro nabírání nakrájené zeleniny, když je připravena. Délka nože je 30 cm, délka čepele 17,5 cm, šířka čepele - 5 cm.

    Nakiri nůž Seburo SUBAJA je nůž s délkou čepele 175 mm a je vyrobený z vysoce kvalitní damaškové oceli s vysokým obsahem uhlíku. V Nakiri noži Seburo SUBAJA Damascus 175mm si pořizujete japonskou tradici spojující klasické a moderní materiály. Vzniká tak jedinečná kombinace, kterou si prostě zamilujete.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí. 

    V Nakiri noži Seburo SUBAJA Damascus 175mm získáváte jedinečný a tradiční produkt, který vám bude výborně sloužit celá léta. Každý nůž je zabalen v krásné krabičce, takže dárkové balení máte vyřešeno a můžete jej směle věnovat někomu blízkému. Anebo, stejně jako my, si jej klidně nechte pro sebe a uvidíte, že si vaření v japonském stylu budete užívat, stejně jako my!

    Typ nože: tradiční japonský

    Určení: Nakiri (na ovoce a zeleninu)

    Délka čepele: 175 mm

    Celková délka: 305 mm

    Hmotnost: 250 g

    Materiál čepele: Damašková ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,3 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Série nožů SUBAJA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC.

    Rukojeti nožů jsou vyrobeny z Pakka Wood "kontrastního dřeva", které jim dodává stylový vzhled a příjemnou texturu, mezi jehož hlavní výhody patří:
    - žádné smrštění - výborně si drží tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
    - ideální geometrie po celou dobu používání;
    - neabsorbuje tekutiny;
    - odolnost, odolnost proti opotřebení a mechanickému poškození, nárazuvzdornost;
    - protikorozní vlastnosti - materiál není ovlivněn vlhkostí, nízkými ani vysokými teplotami;
    - neabsorbuje pachy;
    - neklouže v ruce, ani za podmínek zvýšené vlhkosti.

    Série SUBAJA zahrnuje široký sortiment nožů, určených pro různé úkoly v kuchyni - od univerzálních po specializované. Každý nůž má unikátní design, který spojuje funkčnost a krásu. Tyto nože se stanou nejen nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni, ale také skvělým dárkem pro přátele, rodinu a blízké. Ocení kvalitu, styl a pohodlí používání těchto nožů.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-4 z 4
Podobné zboží:
Nakiri nůž Seburo HOKORI Damascus 170mm Skladem
2195 Kč s DPH
Plátkovací nůž Seburo HOKORI Damascus 200mm Skladem
1595 Kč s DPH
Nakiri nůž Seburo HOGANI Damascus 170mm Skladem
2575 Kč s DPH
Plátkovací nůž Seburo HOGANI Damascus 195mm Skladem
1845 Kč s DPH