0

AKCE 1+1 Šéfkuchařský nůž Samura MO-V (SM-0085), 200mm + Filetovací nůž Samura MO-V (SM-0045), 230mm

AKCE 1+1
+
AKCE 1+1
SLEVA 7%
AKCE 1+1 Šéfkuchařský nůž Samura MO-V (SM-0085), 200mm + Filetovací nůž Samura MO-V (SM-0045), 230mm
Číslo produktu: SM-0085+SM-0045

2490,- s DPH
Dočasně vyprodáno

Nejlepší alternativy (vše skladem)

AKCE 1+1
-10%
Skladem
3270 Kč
2940  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
2930 Kč
2635  s DPH
AKCE 1+1
Tip na dárek
-10%
Skladem
3250 Kč
2925  s DPH

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,204 kg
    Materiál čepele: AUS-8
    Délka čepele: 20 cm
    Délka celého nože: 32 cm
    Materiál rukojeti: G10
    Nože podle použití: Kuchařský nůž
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Velký kuchyňský nůž - „European Chief“ - je multifunkční nástroj, považovaný za jeden z nejvýznamnějších nástrojů v každé kuchyni. Profesionálně krájí zelí, nať zeleniny a další části různých druhů zeleniny na salát. Lze s ním nakrájet maso nebo různé lahůdkové potraviny.

    Čepel tohoto nože pozvolna přechází v kovovou výztuž, která zabraňuje kontaktu ruky s potravinami během vaření a také spolehlivě uzavírá spáry mezi čepelí a rukojetí. Navíc znemožňuje pronikání bakterií a dalších mikroorganismů do otvorů a zajišťuje potřebnou hygienu práce.

     

     

    Typ nože: nůž evropského typu

    Určení: European Chief

    Délka čepele: 200 mm

    Celková délka: 320 mm

    Hmotnost: 193 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 59 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Pro +

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: G10

    Barva rukojeti: černá

    Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel

     


    Tento nůž se používá na krájení zeleniny, ovoce a dalších potravin.

    Geometrie ostří tohoto plátkovacího nástroje z řady Samura MO-V se dobře hodí ke krájení salámu nebo sýra na kousky potřebné velikosti. S jeho pomocí lze např. velmi snadno nakrájet čerstvé a nasolené ryby pro přípravu sushi (nebo maso na přípravu carpaccia).

    Tvrdost čepele 59 HRC pomáhá k dosažení preciznosti při krájení.
    Další výhodou tohoto nástroje je ergonomická rukojeť ze sklolaminátu G-10. Umožňuje pevné uchopení nástroje a jeho dokonalé ovládání při krájení.
      

    Typ nože: nůž evropského typu

    Určení: filetovací

    Délka čepele: 200 mm

    Celková délka: 325 mm

    Hmotnost: 190 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 59 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Pro +

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: G10

    Barva rukojeti: černá

    Materiál, z něhož je nástroj zhotoven: ocel