0

AKCE 1+1 Nůž Yanagiba na sushi Samura KAIJU (SKJ-0045) 240mm + Šéfkuchařský nůž Samura KAIJU (SKJ-0085) 210mm

AKCE 1+1
+
AKCE 1+1
SLEVA 7%
AKCE 1+1 Nůž Yanagiba na sushi Samura KAIJU (SKJ-0045) 240mm + Šéfkuchařský nůž Samura KAIJU (SKJ-0085) 210mm  
Číslo produktu: SKJ-0045+SKJ-0085
Váha dodávky: 0,718 kg

3610,-  Ušetříte: 255,-
-7%
3355,- s DPH
Poslední kus za tuto cenu!
Skladem v eshopu: 1 ks
Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč

Varianty:
AKCE 1+1 Nůž Yanagiba na sushi Samura KAIJU (SKJ-0045) 240mm +...
AKCE 1+1 Nůž Yanagiba na sushi Samura KAIJU (SKJ-0045) 240mm +... 2305 Kč
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Samura KAIJU (SKJ-0011) 78mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Samura KAIJU (SKJ-0011) 78mm +... 2890 Kč
AKCE 1+1 Nůž Yanagiba na sushi Samura KAIJU (SKJ-0045) 240mm +...
AKCE 1+1 Nůž Yanagiba na sushi Samura KAIJU (SKJ-0045) 240mm +... 3355 Kč

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,358 kg
    Materiál čepele: AUS-8
    Délka čepele: 24 cm
    Délka celého nože: 37 cm
    Materiál rukojeti: Drevo
    Nože podle použití: Filetovací nůž
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Tradiční japonský nůž Santoku se používá ke krájení, sekání a drcení různých druhů potravin. Santoku lze označit jako jistý druh nám známého evropského nože „Chef“, jeho japonský název lze interpretovat jako „tři dobré věci“. Santoku Samura Harakiri se hodí pro práci prakticky se všemi druhy potravin, hravě si poradí s masem a s rybami, stejně jako se zeleninou a s ovocem.

    Zvláštní design Santoku je optimální pro práci bez vzdálení ostří nože od prkénka. Pro krájení tímto nožem jsou vhodné spíše svislé pohyby (nahoru/dolů) než pohyby vodorovné.

      

    Typ nože: tradiční japonský

    Určení: Yanagiba

    Délka čepele: 240 mm

    Celková délka: 370 mm

    Hmotnost: 171 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 58 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Shark

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: dřevo

    Barva rukojeti: hnědá


    Nůž „Chef“ s dlouhou širokou čepelí je v domácích i v profesionálních kuchyních prostě nepostradatelný. Je vhodný pro většinu typů úkonů a prakticky pro práci se všemi typy potravin. Představuje základní součást "kuchyňské trojice".

    Krájení masa, salámů nebo sýrů, rozmělňování zelí a sekání prakticky všech druhů potravin bude díky noži „Chef“ z řady Kaiju jednoduché a snadné, neboť čepel má optimální tvrdost 58 HRC. Dokáže si po dlouhou dobu udržet svoji ostrost a díky jejímu povrchu černé barvy, připomínajícímu ruční kování, lze účinně zabránit přilínání kousků potravin k nástroji.

      

    Typ nože: evropského typu

    Určení: šéfkuchařský

    Délka čepele: 210 mm

    Celková délka: 345 mm

    Hmotnost: 187 g

    Materiál čepele: nerezová ocel

    Značka materiálu čepele: AUS-8

    Tvrdost: 58 HRc

    Povrch čepele: nepotažená

    Ostření čepele: Pro +

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická

    Materiál rukojeti: dřevo

    Barva rukojeti: hnědá

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-2 z 2
Podobné zboží:
Šéfkuchařský nůž Dick Premier Plus 210mm Skladem
2895 Kč s DPH
Šéfkuchařský nůž Samura Damascus 200mm Skladem
3055 Kč s DPH
Nůž Yanagiba Samura OKINAWA (SO-0111) 270mm Skladem
1990 Kč s DPH