0

Šéfkuchařský nůž Tsubazo Japanese Gyutou 187mm

Tip na dárek
Šéfkuchařský nůž Tsubazo Japanese Gyutou 187mm  
Číslo produktu: C355340318
Váha dodávky: 0,15 kg

2235,- s DPH
Hlídat dostupnost - Šéfkuchařský nůž Tsubazo Japanese Gyutou 187mm
Chci být informován až bude zboží skladem

*

Vyprodáno
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/6000.  Brusný kámen ExtraSharp 1000/6000 je považován za nejuniverzálnější. Právě tato zrnitost pomůže nejefektivněji provádět dva úkoly současně: předběžné ostření (odstranění mikrodefektů a stopy po činnosti z ostří) a dokončovací ostření (do dokonalého stavu). Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč

Varianty:
Japonský nůž na ovoce a zeleninu Tsubazo Japanese Petty 130mm
Japonský nůž na ovoce a zeleninu Tsubazo Japanese Petty 130mm 1795 Kč
Japonský nůž Tsubazo Japanese Sashimi 217mm
Japonský nůž Tsubazo Japanese Sashimi 217mm 2620 Kč

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,120 kg
    Materiál čepele: Daido 1K6
    Délka čepele: 18,7 cm
    Délka celého nože: 30,9 cm
    Materiál rukojeti: Pakkawood
    Nože podle použití: Kuchařský nůž
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis

    Tsubazo Gyuto je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto. Gyuto je japonský ekvivalent evropského šéfkuchařského nože. Má oboustranný výbrus a používá se v asijské kuchyni pro přípravu zeleniny, ryb a masa. Čepel dlouhá 18,7 cm je vyrobena z japonské nerezové oceli Daido 1K6, která vyžaduje pouze minimální péči a je téměř bezúdržbová. Čepel má tepaný povrch čímž se minimalizuje lepení krájených potravin na nůž. Zároveň je čepel poměrně tenká, což dodává noži skvělé řezné vlastnosti. Oválná rukojeť ze dřeva Pakkawood je velmi příjemná na dotek. Rukojeť je zakončena prstencem z polypropylenu. Nůž je vyroben v Japonsku.

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3
Podobné zboží: