0


  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,120 kg
    Materiál čepele: Daido 1K6
    Délka čepele: 18,7 cm
    Délka celého nože: 30,9 cm
    Materiál rukojeti: Pakkawood
    Nože podle použití: Kuchařský nůž
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis

    Tsubazo Gyuto je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto. Gyuto je japonský ekvivalent evropského šéfkuchařského nože. Má oboustranný výbrus a používá se v asijské kuchyni pro přípravu zeleniny, ryb a masa. Čepel dlouhá 18,7 cm je vyrobena z japonské nerezové oceli Daido 1K6, která vyžaduje pouze minimální péči a je téměř bezúdržbová. Čepel má tepaný povrch čímž se minimalizuje lepení krájených potravin na nůž. Zároveň je čepel poměrně tenká, což dodává noži skvělé řezné vlastnosti. Oválná rukojeť ze dřeva Pakkawood je velmi příjemná na dotek. Rukojeť je zakončena prstencem z polypropylenu. Nůž je vyroben v Japonsku.

Speciální sady za zvýhodněnou cenu:
  • Čistá voda pro každého

    •  2235 Kč
      2100 Kč
      Ušetříte -6%
      425 Kč
    • Před slevou:  2660 Kč
      Naše cena:  2525 Kč
      Skladem v e-shopu: 3 ks