0

AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm + Šéfkuchařský nůž Seburo SUBAJA Damascus 150mm

AKCE 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm + Šéfkuchařský nůž Seburo SUBAJA Damascus 150mm  
Číslo produktu: 55231+55223
Váha dodávky: 0,665 kg

2400,-  Ušetříte: 240,-
2160,- s DPH
Skladem v eshopu: více než 5 ks
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené příslušenství (vše skladem):
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 1000/6000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 1000/6000.  Brusný kámen ExtraSharp 1000/6000 je považován za nejuniverzálnější. Právě tato zrnitost pomůže nejefektivněji provádět dva úkoly současně: předběžné ostření (odstranění mikrodefektů a stopy po činnosti z ostří) a dokončovací ostření (do dokonalého stavu). Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 2000/5000. Hrubší strana zrna rychle vyrovná a naostří ostří. A opak pomůže čepel do dokonalého stavu. Japonské vodní brusné kameny se snadno používají i pro začátečníky. S jejich pomocí můžete doma naostřit nože s vysokou tvrdostí oceli, aniž byste šli do specializované dílny. Před použitím se umístí na několik minut do vody. Z tohoto důvodu se v procesu ostření uvolňuje suspenze, která hraje roli lubrikantu. Díky rozdílné...
595 Kč
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brusný kámen japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitost 400/1000. Jedna strana se zrnitostí 400 vhodná na hrubé předbroušení, druhá strana se zrnitostí 1000 vhodná pro dobroušení. Brusné kameny Seburo ExtraSharp jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémně trvanlivý a ostří na maximální možné úrovni. Všestrannost tohoto brusného kamene můžete vyzkoušet nejen na kuchyňských  nožích, ale můžete nabrousit nůžky, sekery, břitvy, dláta,...
595 Kč

Varianty:
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SUBAJA Damascus 130mm...
AKCE 1+1 Kuchyňský univerzální nůž Seburo SUBAJA Damascus 130mm... 1700 Kč
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +... 1860 Kč
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +... 1950 Kč
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +... 2085 Kč
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +...
AKCE 1+1 Nůž na ovoce a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +... 2160 Kč

  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,280 kg
    Materiál čepele: Damascénská ocel
    Délka čepele: 9,5 cm
    Délka celého nože: 20,5 cm
    Materiál rukojeti: dřevo Pakka
    Nože podle použití: Nože na zeleninu
    V dárkovém balení: Ano
  • Popis
    Cenově zvýhodněná sada 1+1

    Za nejmenší kuchyňský nůž je považován nůž na zeleninu (patří do „trojice kuchyňských nožů"). Jeho velikost se považuje za nejvhodnější pro čištění a krájení ovoce nebo zeleniny na saláty, polévku nebo do gulášů. Malá čepel jemně a přesně odstraní slupku a špička pak pomůže s odstraněním různých drobných závad.

    Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

    Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

    Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí. 

    Typ nože: evropského typu

    Určení: na ovoce a zeleninu

    Délka čepele: 95 mm

    Celková délka: 205 mm

    Hmotnost: 95 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 1,9 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Barva rukojeti: hnědá

    Série nožů SUBAJA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61(+/-)1 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC.

    Rukojeti nožů jsou vyrobeny z Pakka Wood "kontrastního dřeva", které jim dodává stylový vzhled a příjemnou texturu, mezi jehož hlavní výhody patří:
    - žádné smrštění - výborně si drží tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
    - ideální geometrie po celou dobu používání;
    - neabsorbuje tekutiny;
    - odolnost, odolnost proti opotřebení a mechanickému poškození, nárazuvzdornost;
    - protikorozní vlastnosti - materiál není ovlivněn vlhkostí, nízkými ani vysokými teplotami;
    - neabsorbuje pachy;
    - neklouže v ruce, ani za podmínek zvýšené vlhkosti.

    Série SUBAJA zahrnuje široký sortiment nožů, určených pro různé úkoly v kuchyni - od univerzálních po specializované. Každý nůž má unikátní design, který spojuje funkčnost a krásu. Tyto nože se stanou nejen nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni, ale také skvělým dárkem pro přátele, rodinu a blízké. Ocení kvalitu, styl a pohodlí používání těchto nožů.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!


    Nůž „Chef“ o délce 15 cm je kompaktní a pohodlný nástroj, je v domácích i v profesionálních kuchyních prostě nepostradatelný. Je vhodný pro většinu typů úkonů a prakticky pro práci se všemi typy potravin. Představuje základní součást "kuchyňské trojice". Délka nože je 28 cm, délka čepele 15 cm, šířka čepele - 4 cm. Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez. Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností. Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí. 

    Typ nože: evropského typu

    Určení: šéfkuchařský

    Délka čepele: 150 mm

    Celková délka: 280 mm

    Hmotnost: 185 g

    Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Tloušťka čepele: 2,2 mm

    Tvrdost: 60 HRc

    Typ ostří: rovnoměrný

    Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

    Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

    Barva rukojeti: hnědá

    Série nožů SUBAJA se vyznačuje vysokou kvalitou materiálů a výrazným designem. Všechny nože jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli VG-10 s tvrdostí 61 RC v damaškových obkladech, což zaručuje jejich dlouhou životnost, spolehlivost a zároveň krásu čepele. VG-10 byla speciálně vyvinuta společností Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pro potřeby nožířského průmyslu. Používáme ji ve výrobě nožů, stejně jako mnoho dalších japonských značek. Viskozita této oceli je dostatečná k udržení řezné hrany i při kalení na tvrdost 60-62 RC.

    Rukojeti nožů jsou vyrobeny z Pakka Wood "kontrastního dřeva", které jim dodává stylový vzhled a příjemnou texturu, mezi jehož hlavní výhody patří:
    - žádné smrštění - výborně si drží tvar a zaručuje stabilitu původních rozměrů;
    - ideální geometrie po celou dobu používání;
    - neabsorbuje tekutiny;
    - odolnost, odolnost proti opotřebení a mechanickému poškození, nárazuvzdornost;
    - protikorozní vlastnosti - materiál není ovlivněn vlhkostí, nízkými ani vysokými teplotami;
    - neabsorbuje pachy;
    - neklouže v ruce, ani za podmínek zvýšené vlhkosti.

    Série SUBAJA zahrnuje široký sortiment nožů, určených pro různé úkoly v kuchyni - od univerzálních po specializované. Každý nůž má unikátní design, který spojuje funkčnost a krásu. Tyto nože se stanou nejen nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni, ale také skvělým dárkem pro přátele, rodinu a blízké. Ocení kvalitu, styl a pohodlí používání těchto nožů.

    Premiová značka kuchyňských nožů SEBURO představuje elegantní klasiku japonských a evropských nožů, skládající se z několika sérií: univerzální SARADAvynikající SUBAJA a nadstandardní HOKORI a HOGANI s rukojeťmi z olivového a ořechového dřeva. Základem každého modelu je vysoce kvalitní ocel s unikátní geometrií čepelí a ergonomickými rukojeťmi. Naše nože spojují tradiční prvky s inovacemi, poskytují pohodlí, styl a nepřekonatelný výkon ve vaší kuchyni. Objevte svět dokonalého krájení s noži SEBURO a užijte si proces přípravy oblíbených jídel!

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-4 z 4