0

Japonský Nakiri nůž Tojiro Shirogami F-699 černěný 165mm

Číslo produktu: F-699
Váha dodávky: 0,15 kg

1830,- s DPH
Hlídat dostupnost - Japonský Nakiri nůž Tojiro Shirogami F-699 černěný 165mm
Chci být informován až bude zboží skladem

*

Vyprodáno
Doporučené příslušenství (vše skladem):
Ostřič nožů Warthog V-Sharp XE Blue
Ostřič nožů Warthog V-Sharp XE Blue
Ostřič nožů Warthog V-Sharp XE Blue Ostřič nožů V-Sharp Extreme Edge Blue - v modré barvě - je odlehčenou varianta klasického Warthog ostřiče nožů. Je vyroben z vysoce odolného ABS plastu a k ostření nože využívá brusné tyče s přírodním diamantem upevněné do revolučního tvaru "V". Brusné tyče jsou z výroby dodány s diamantovým prachem o zrnitosti 325. Volitelně je možné objednat tyče o zrnitosti 600 nebo 1000. K jejich snadné výměně nepotřebujete žádné nářadí. Ostřená čepel se neupevňuje, jen se provede nastavení vodítka dle...
1280 Kč


  • Technické charakteristiky
    Čístá váha: 0,130 kg
    Délka čepele: 16,5 cm
    Délka celého nože: 31 cm
    Nože podle použití:
  • Popis

    Japonský nůž Nakiri z řady TOJIRO Shirogami s délkou čepele 165 mm. Nakiri je tradiční japonský nůž především na krájení a sekání zeleniny, ovoce nebo třeba bylinek, velice oblíbený mezi kuchaři.

    S nožem Nakiri velice snadno nakrájíte suroviny na drobné kostičky nebo tenké nudličky. Široká čepel Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat a přenést např. na pánev. Přes své rozměry čepele je nůž velice lehký a vyvážený.

    Ocel Shirogami, ze které je čepel nože vyrobena, je mezi nožíři velmi dobře známá pro svůj vysoký stupeň broušení. To činí nůž perfektně ostrý a tuto ostrost si navíc uchovává po velmi dlouhou dobu. Ocel Shirogami je zároveň také vysoce odolná.
      

    Hmotnost: 130 g
    Typ nože: Profesionální
    Použití: Nože na ovoce a zeleninu
    Země původu: Japonsko
    Délka čepele: 165 mm
    Celková délka nože: 310 mm
    Materiál čepele: Ocel Shirogami
    Materiál rukojeti: Dubové dřevo
    Bolstr: Umělá hmota
    Tvrdost: nad 62 HRc
      

    Upozorňujeme, že se jedná o tradiční profesionální japonský nůž. Nůž tedy není nerezový a vyžaduje profesionální péči a zacházení. Pokud toto nebude dodrženo, může dojít k estetickým změnám povrchu čepele.

    Především při prvních několika použitích doporučujeme čepel nože po umytí a osušení ošetřit kaméliovým olejem a uložit nůž do papírového antikorozního pouzdra, se kterým je dodáván.

    Nože z uhlíkové oceli jsou naprosto nevhodné pro mytí v myčce.

Doporučujeme zakoupit společně se zbožím (vše skladem):
1-3 z 3
Skladem (1 ks)
 
1280  s DPH
Tip na dárek
Skladem (>5 ks)
 
1245  s DPH
Bestseller
Skladem (2 ks)
 
1589  s DPH