0

Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Šéfkuchařský nůž Seburo SUBAJA II Damascus 195mm

Damaškový
Tip na dárek
AKCE 1+1
+
AKCE 1+1
SLEVA 10%
Santoku nůž Seburo SUBAJA II Damascus 190mm + Šéfkuchařský nůž Seburo SUBAJA II Damascus 195mm
Popis
Cenově zvýhodněná sada 1+1

Tradiční japonský nůž Santoku se používá ke krájení, sekání a drcení různých druhů potravin. Santoku lze označit jako jistý druh nám známého evropského nože „Chef“, jeho japonský název lze interpretovat jako „tři dobré věci“. Santoku nůž Seburo se hodí pro práci prakticky se všemi druhy potravin, hravě si poradí s masem a s rybami, stejně jako se zeleninou a s ovocem.

Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

Typ nože: tradiční japonský

Určení: Santoku (šéfkuchařský)

Délka čepele: 190 mm

Celková délka: 320 mm

Hmotnost: 187 g

Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

Značka materiálu čepele: VG-10

Tloušťka čepele: 2,2 mm

Tvrdost: 60 HRc

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

Barva rukojeti: hnědá


Nůž „Chef“ s dlouhou širokou čepelí je v domácích i v profesionálních kuchyních prostě nepostradatelný. Je vhodný pro většinu typů úkonů a prakticky pro práci se všemi typy potravin. Představuje základní součást "kuchyňské trojice".

Střední vrstva tohoto nože je zhotovena z oceli VG-10, vyznačující se vysokým obsahem uhlíku. Díky tomu má nůž vynikající krájecí vlastnosti – značnou ostrost i kvalitní řez.

Elegantní rukojeť je vyrobena z dřeva Pakka, která tak jako celý nůž opět vyniká svojí odolností.

Kovová podložka je velmi hygienická a zabraňuje hromadění skvrn a nečistot mezi čepelí a rukojetí.

 

Typ nože: evropského typu

Určení: šéfkuchařský

Délka čepele: 195 mm

Celková délka: 325 mm

Hmotnost: 187 g

Materiál čepele: damscenská ocel, 67 vrstev

Značka materiálu čepele: VG-10

Tloušťka čepele: 2,1 mm

Tvrdost: 60 HRc

Typ ostří: rovnoměrný

Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu

Materiál rukojeti: dřevo Pakka, full-tang

Barva rukojeti: hnědá

Technické charakteristiky
Materiál čepele: Damscenská ocel
Délka čepele: 19.00cm
Délka celého nože: 32.00 cm
Materiál rukojeti: dřevo Pakka
Nože podle použití: Santoku
V dárkovém balení: Ano